Reacties

SoLow: nieuwe winkel in Doetinchem — 15 reacties

 1. Dat is een winkel met goedkope spullen. Niet zo groot als de Action, maar ze hebben er weer andere spulletjes. Ik koop er weleens wenskaarten. Ze hebben veel feestartikelen. Het is een leuke winkel voor kleine dingen zoals kraaltjes, souvenirs, huishoudspulletjes enzovoort.

 2. Sinds kort zit er in Amersfoort ook één. Nog niet alles was al aanwezig maar ik was verbaasd over de hoeveelheid feestartikelen en verkleedkleren. Echt voor iedere leeftijd en genre was er wel iets aanwezig. Lekkere winkel om gewoon even te neuzen

 3. Al jaren zit een SoLow winkel op de Gedempte Gracht in Zaandam.
  Een winkel die volgepropt is met van alles en nog wat.
  Ze verkopen af en toe wel aparte dingen.
  Als je echt voor het goedkoopste wilt gaan, let dan goed op: vaak zijn andere winkels goedkoper dan Solow.

 4. Ik zeg altijd das een winkel met spullen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. helaas kom ik er thuis ook achter dat ik ze echt niet nodig ben en t is vaak ook van slechte kwaliteit en zo stuk. Sla hem dus vaak bewust over om allerlei prul in mijn huis te voorkomen..

 5. Even checken...die in Nijmegen lijkt er nog te zijn (je weet het maar nooit met dit soort winkels ;) ) en zit er al jaren. Mijn laatste bezoek: tijdens de vierdaagse in 2019, nog late minute een overzetzonnebril gescoord, tip van een collega vrijwilliger. Ik kom er dus niet vaak maar dat gaat op voor heel het centrum van Nijmegen, ik vind het al snel te druk. De winkel is goed voor al uw prullaria...in alle soorten en maten. Zo'n winkel waarvan mensen zeggen 'dat ik er nooit met lege handen weer uit kan lopen'. Nou..ik wel. Als ik ga, zoek ik gericht iets (zoals die overzetzonnebril ;) ) en is het er niet, tja dan is het er niet. Maar altijd handig voor dingen als plakband, haar elastiekjes, goedkope haarborstels, even snel deo halen of dus een overzetzonnebril als je die net goed kunt gebruiken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder