Reacties

De 1ste sneeuwklokjes van 2022! — 16 reacties

  1. Afgaand op jouw blog over een wandeling in Stokkum denk ik toch dat we allebei in de Liemers of directe omgeving (Montferland) wonen. Daarom heb ik met enige verbazing gelezen dat je nu pas de eerste sneeuwklokjes ziet bloeien. In mijn beschutte achtertuin zag ik direct na de Kerst de eerste sneeuwklokjes al bloeien en in mijn minder beschutte voortuin bloeien al sinds begin januari de sneeuwklokjes. Gek genoeg, ik heb nog geen krokusje gezien en die steken rond deze tijd ook altijd hun kopjes boven de grond. Wel bloeiende winterakonieten, waarvan ik niet wist dat ze (nog) in de tuin stonden. Een vrolijk gezicht vind ik.

  2. Gisteren tijdens een wandeling met de hond. De eerste sneeuwklokjes die ik voor het eerst zag. Waarsschijnlijk stonden ze er al wat langer maar viel het mij nu pas op. Ik verlang naar de lente!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder