De 1ste sneeuwklokjes van 2022!

sneeuwklokjes 2022

Deze week zag ik de eerste sneeuwklokjes van 2022!

Misschien hebben anderen al eerder sneeuwklokjes gezien, maar voor mij waren dit dus de eerste. En nog in onze eigen tuin ook!

Elk jaar vind ik het weer een feestelijk moment!

De eerste lenteboden!

Dit jaar zag ik ze eerder dan vorig jaar.

Welke lenteboden heb jij al gezien?

Similar Posts

16 Comments

  1. Afgaand op jouw blog over een wandeling in Stokkum denk ik toch dat we allebei in de Liemers of directe omgeving (Montferland) wonen. Daarom heb ik met enige verbazing gelezen dat je nu pas de eerste sneeuwklokjes ziet bloeien. In mijn beschutte achtertuin zag ik direct na de Kerst de eerste sneeuwklokjes al bloeien en in mijn minder beschutte voortuin bloeien al sinds begin januari de sneeuwklokjes. Gek genoeg, ik heb nog geen krokusje gezien en die steken rond deze tijd ook altijd hun kopjes boven de grond. Wel bloeiende winterakonieten, waarvan ik niet wist dat ze (nog) in de tuin stonden. Een vrolijk gezicht vind ik.

  2. Hier komt ook al wat her er der op.. ik zag het gisteren voor het eerst. blijft bijzonder om te zien.

    Love as always
    dimario

  3. Gisteren tijdens een wandeling met de hond. De eerste sneeuwklokjes die ik voor het eerst zag. Waarsschijnlijk stonden ze er al wat langer maar viel het mij nu pas op. Ik verlang naar de lente!

    1. Daarvan heb ik hopen in de tuin staan, maar ze bloeien nauwelijks. Wat doe ik fout vraag ik me af. Wel lijkt het of er ieder jaar meer staan. Misschien eens rigoureus aan het uitdunnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.