Sex in Kdrama: ook geschikt voor peuters

sex scene in Kdrama

Voor sex scènes ben je bij Kdrama beslist aan het verkeerde adres.

Sex in Kdrama: zeldzaam

Zo presteerde de ‘male lead’  in Bride of the Century het om de huwelijksnacht met zijn bruid volledig gekleed, in zwarte coltrui, in bed door te brengen. Elkaars hand vasthouden is al heel wat in een Kdrama, en veel kussen bestaan uit niet meer dan de lippen tegen elkaar aanhouden.

Maar het onbreken van sex scènes is ook de kracht van Kdrama. Er zit meer romantiek en liefde in 1 aflevering van een Kdrama, dan in alle seizoenen van Sex and the City bij elkaar! En áls ze elkaar dan kussen, dan is het ook een groots en mooi moment. Onderstaand citaat vat sex in Kdrama goed samen:

‘Kdrama sex is harder to find than Bigfoot riding the Loch Ness monster with a unicorn in a party hat looking on from the shore.’

Met dat in gedachten, hier dan toch een Koreaanse sex scene ; )

Sex in Kdrama ; ))

N.B. Deze scene komt uit Fated to love you, één van mijn lievelings Kdramas!

Wil je toch wat meer actie? Niet alle Kdrama is even preuts. Er zitten wel verschillen in. Binnenkort een overzicht van Kdrama’s waarbij ze écht kussen! (Dus niet alleen de ‘lip press’).

Wat vind jij van liefdes scenes in Nederlands, Amerikaans, Engels en Koreaans drama?

4 Comments

  1. Greet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh