Schommelen op mijn schommelbank

Als het weer het toelaat mag ik ‘s avonds na het avondeten graag schommelen op mijn schommelbank. Dan kijk ik uit over het aardappelveld van iemand anders, dat dus aangenaam mijn zorg niet is, en laat mijn gedachten de vrije loop.

Schommelen op mijn schommelbank

Lees ook mijn post over het fenomeen van de vogelnestschommel!

Similar Posts

19 Comments

  1. T lijkt mij zeer ontspannen om daar ‘s avonds met een kopje koffie heerlijk te genieten en te dagdromen! Maar heb je dan niet de neiging, als je je groenten, aardappelen, etc etc hebt gewassen in een teiltje water, om dat spoelwater over het aardappelveldje leeg te gieten? Al is het maar en klein stukje wat je kan begieten dan zien de planten er toch wat minder troosteloos uit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.