Roerloos

herfstblaadje

Hardlopen kan best saai zijn.

Maar nu het herfst is word ik getrakteerd op uitbundige kleurenpracht. En hoewel ik al niet zo’n snelle loper ben, moet ik dan soms echt even stoppen om een foto te maken van al dat moois. Zoals dit maffe herfstblaadje dat roerloos in de lucht hangt. Waarschijnlijk in een onzichtbaar spinneweb!

Is het niet prachtig?!

Similar Posts

25 Comments

  1. Mijn iPhone4 maakt helaas niet zulke scherpe foto’s. Ik heb wel ingezoomd maar dan werd het beeld heel korrelig. En dan nog zag ik het spinneweb niet.

   En eigenlijk is dit ook leuker. Zo’n blad geheimzinnig in de lucht hangt : )

 1. Wat mooi! Word ik instant blij van. Ik had het na die mooie zomer wat lastig met de aankomende herfst. Maar ik was vergeten hoe mooi alles r uit ziet met een extra vleugje kleur, mist en kleine wondertjes zoals je blaadje.

  Grtjs,
  Camilla

 2. De foto is zeker een plaatje. Dat is voordeel dat je in een mooi, lekker ruimte plattelandschap wonen. Dan kan je zulke mooie foto’s maken. Ik doe af en toe hardlopen, helaas in sportsschool.

  1. Het voordeel van de sportschool lijkt me dat je dan ondertussen tv kan kijken! Maar inderdaad, ik heb hier een prachtig landschap ter beschikking. De hele wereld is mijn sportschool : )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.