C&A vest: update

C&A klantenserviceGisteren schreef ik over het sweatvest van mijn jongste zoon. Ik kocht dat in augustus bij de C&A, en mijn zoon droeg het dagelijks. Maar de mouwen zagen er na twee maanden al niet meer uit.

Mede dankzij jullie reacties ben ik er toch maar mee terug gegaan naar de C&A. Zonder bon, want die had ik natuurlijk niet meer…

Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan, en zonder gemor kreeg ik zo mijn geld terug! Ik ben helemaal aangenaam verrast. Wat een supergoede klantenservice hebben ze bij de C&A.

C&A: bedankt!

En jullie bedankt voor het aansporen om met het vest terug te gaan!

Similar Posts

34 Comments

  1. De mevrouw achter de balie zei ook tegen me: ‘Altijd terug komen.’ Want ik vertelde dat ik zo prettig verrast was en dat ik eerst niet van plan was om terug te gaan omdat ik dacht dat het toch geen zin had.

 1. Heel goed! En ik had eerlijk ook niet anders verwacht van C&A. Ik vind het altijd een erg fijne winkel met leuke kleding voor het hele gezin!

 2. Zo dat is netjes! Zo hoort service te zijn :). Het is belachelijk hoe snel kleding tegenwoordig kapot gaan en hoe gewoon we dit zijn gaan vinden. Gek toch wat die consumptiemaatschappij met een mens doet?

 3. Dat is een stuk beter dan de Schoenenreus! En Scapino. Ik kocht daar altijd schoenen wegens de prijs, maar de laatste paar jaar waren vooral die van mijn zoon na een paar maanden al stuk en als ik dan terug ging (met bon, want ik bewaar ze eindeloos ;-) kreeg ik als repliek: “Tja mevrouw, het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe je ze draagt hè, sommige kinderen verslijten hun schoenen sneller dan anderen.” En omdat dit nog het pré-computertijdperk was voor hem, reageerde ik: “Nou, hij draagt ze alleen naar school, want als hij gaat buiten spelen na school, moet hij oudere schoenen aan.”
  Maar ook daar had de juffrouw een weerwoord op: “Ja, dat kan wel wezen maar u weet natuurlijk niet hoe hij er op het plein mee speelt in de pauze en tussen de middag enzo.” Ik kon fluiten naar mijn geld :-(
  Ik koop niet meer zo veel bij Scapino nu en de Schoenreus is failliet ;-) En mijn zoon slijt zijn schoenen niet; hij fietst naar school, zit daar de hele dag op zijn achterwerk, fietst terug en zit dan de rest van de tijd achter zijn Playstation :-(
  Ik verlang bijna terug naar die versleten gympies :-(

  1. Als je kind het vertikt om te bewegen zou je inderdaad terug verlangen naar versleten schoenen.

   Bij Scapino heb ik wel goede ervaringen met de klantenservice. Schoenenreus weet ik niet. Maar die zijn inderdaad failliet.

   Wel een beetje makkelijk van die juffrouw! Na een paar maanden horen schoenen niet al kapot te zijn vind ik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.