Reacties

C&A vest: update — 34 reacties

  • De mevrouw achter de balie zei ook tegen me: 'Altijd terug komen.' Want ik vertelde dat ik zo prettig verrast was en dat ik eerst niet van plan was om terug te gaan omdat ik dacht dat het toch geen zin had.

 1. Zo dat is netjes! Zo hoort service te zijn :). Het is belachelijk hoe snel kleding tegenwoordig kapot gaan en hoe gewoon we dit zijn gaan vinden. Gek toch wat die consumptiemaatschappij met een mens doet?

 2. Dat is een stuk beter dan de Schoenenreus! En Scapino. Ik kocht daar altijd schoenen wegens de prijs, maar de laatste paar jaar waren vooral die van mijn zoon na een paar maanden al stuk en als ik dan terug ging (met bon, want ik bewaar ze eindeloos ;-) kreeg ik als repliek: "Tja mevrouw, het hangt er natuurlijk ook vanaf hoe je ze draagt hè, sommige kinderen verslijten hun schoenen sneller dan anderen." En omdat dit nog het pré-computertijdperk was voor hem, reageerde ik: "Nou, hij draagt ze alleen naar school, want als hij gaat buiten spelen na school, moet hij oudere schoenen aan."
  Maar ook daar had de juffrouw een weerwoord op: "Ja, dat kan wel wezen maar u weet natuurlijk niet hoe hij er op het plein mee speelt in de pauze en tussen de middag enzo." Ik kon fluiten naar mijn geld :-(
  Ik koop niet meer zo veel bij Scapino nu en de Schoenreus is failliet ;-) En mijn zoon slijt zijn schoenen niet; hij fietst naar school, zit daar de hele dag op zijn achterwerk, fietst terug en zit dan de rest van de tijd achter zijn Playstation :-(
  Ik verlang bijna terug naar die versleten gympies :-(

  • Als je kind het vertikt om te bewegen zou je inderdaad terug verlangen naar versleten schoenen.

   Bij Scapino heb ik wel goede ervaringen met de klantenservice. Schoenenreus weet ik niet. Maar die zijn inderdaad failliet.

   Wel een beetje makkelijk van die juffrouw! Na een paar maanden horen schoenen niet al kapot te zijn vind ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>