Regenboog: zo maar in de achtertuin!

Regenboog achterhoek

Mijn man komt doorgaans rond kwart voor acht ‘s avonds thuis van zijn werk, en dan lopen we graag even naar ‘de beek’. Afgelopen week ging het tijdens zo’n wandelingetje ineens regenen terwijl de zon scheen.

En toen verscheen deze werkelijk prachtige regenboog! Ik heb met open mond en vol verrukking staan kijken.

regenboog

Dus ik zeg nog tegen mijn man: ‘Snel, spring op de fiets en kar naar het eind van de regenboog voor de pot met goud,’ want hij wil altijd zo graag de loterij winnen.

Maar hij moest eerst naar de wc.

En daarna was de regenboog weg….

Similar Posts

5 Comments

  1. Prachtig die regenboog en ik kan er ook vol verwondering naar kijken .De weinige keren dat ik hem zie heb ik natuurlijk geen camera bij me . En die pot met goud ,ach laten we maar blij zijn met wat wij hebben in ons leven ja toch ? Ik zou al heeeel gelukkig zijn met zo’n uitzicht vanuit mijn achtertuin ,wat een plaatje !
    gr Elisabeth

  2. prachtig ik kan er intens van genieten…de wonderen der natuur,niets mooier dan een regenboog,dan besef je hoe mooi het leven kan zijn en hoe alles geschapen is door onze Schepper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.