Reacties

Gepersonaliseerd kenteken Nederland — 16 reacties

 1. Ze heeft groot gelijk wat een flauwekul en geld verspillend.
  Toen mijn zoon een baby was had ik een driehoek in de auto te hangen met "naam zl on board" , gekregen als kraamcadeau. En voor de rest geen poespas in mijn auto, geeft in de meeste gevallen alleen maar minder zicht. Ik vind de zonneschermpjes voor de kids al vaak irritant.

 2. Nee niets opgeplakt. Ik heb zelfs de garageplakkers weg laten halen toen ik hem nieuw kocht.
  Ook geen dingetje aan de spiegel, ik vind het navigatiescherm al storend, en ik heb toch echt een heel kleintje.

 3. Geen auto hier, dus versieren kan niet.... Ooit had ik wel een sticker op de fiets met "My other car is a broom".... Die vond ik wel geestig, als Heks in Oprichting! Maar ja, die fiets werd met sticker en al gestolen.... Ik heb nu alleen een sticker met "Ben jij al donorgeregistreerd? Ik wel!" - dat leek me wel handig als ik weer eens van mijn fiets word gereden......

 4. Voor mij is al jaren het kenteken PR-00-ST gereserveerd. Ik heb alleen geen rijbewijs en hang 'm dus af en toe op andere auto's als ik daar een foto van maak. ximaar.wordpress.com/2012/08/12/aug-12-duitsland-nederland/

 5. Hier in Duitsland kun je, afgezien van de eerste twee letters die aangeven in welke streek je woont, ook zelf kiezen. Wel met max. hoeveelheid letters etc. Dit kost dan een klein beetje meer.
  Het gevolg is dat je bij heel veel mensen kunt zien hoe oud ze zijn :-) (geb.jaar).

  Omdat hier twee ´streekcodes´ zijn toegestaan, hebben wij twee auto´s met (op de eerste tekens na dus) hetzelfde kenteken ...

 6. Hier in Canada mag het ook. Maar, als je hier een auto koopt voor de eerste keer blijf je dus altijd dat kenteken houden. Ook al rij je tot je ..tigste. Je kunt heir idd ook en special nummerbord krijgen. Of een met je yshockeyteam. Brandweermensen hebben een rood kenteken. Pas zag ik bij de supermarket een met WILMA 2 erop. Ha, zei ik, hier is mijn auto dus. Was niet mijn auto maar het is leuk. Of deze : Grandpa, of: een juf van school: miss kids of iets dergelijks.
  Vind in Nederland altijd dat je kan zien van Oei die heft een nieuwe auto. Hier heb je je Eigen kenteken.
  Groet, WIlma

  • Leuk om te lezen Wilma! Die Miss Kids vind ik grappig. Het lijkt me een stuk minder saai om in de file te staan met gepersonaliseerde kentekenplaten! Dan heb je van alles te kijken en te lezen.

 7. Ik had ooit eens een stickertje van een labrador op het kleinste zijraampje geplakt. Maar toen mijn man dat zag heeft ie hem meteen verwijderd, hij heeft in de praktijk veel ellende gezien die door stickers op raampjes zijn ontstaan namelijk. De ramen breken bij een ongeluk in heel kleine stukjes maar door de sticker schijn je het glas dus bij elkaar te houden en zo een stuk rond vliegend glas te creeeren wat erg gevaarlijk kan zijn.
  Geen leuke stickers bij mij meer dus.
  Een persoonlijk kenteken zou ik wel heel leuk vinden eigenlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>