Persconferentie 8 december + reminder linkparty

Persconferentie 8 november
‘You can’t always get what you want.’ (Rolling Stones)

‘Ik benieuwd wat ze gaan zeggen op 8 december,’ hoorde ik de afgelopen week regelmatig om mij heen.

Want op 8 december zou er weer een persconferentie zijn over de coronamaatregelen.

Persconferentie 8 december: geen versoepelingen voor Kerst

Veel mensen hoopten op versoepelingen voor de Kerst. Maar aangezien het aantal besmettingen sinds vorige week zelfs weer enigszins oploopt, hadden de meesten denk ik hun hoop en verwachtingen al wel naar beneden bijgesteld.

Persconferentie 2020Ik vond de persconferentie dan ook weinig verrassend.

Nee, er komen geen versoepelingen voor Kerst.

‘Met Kerst ben ik alleen’

Om de éen of andere reden valt me steeds de titel van een liedje van André Hazes in: ‘Met Kerst ben ik alleen.’ Voor veel mensen zal dit het geval zijn door de coronacrisis. Voor mij niet, dus geen idee waarom mijn Innerlijke Discjockey dat nummer steeds opzet.

Met een snik in zijn stem beklaagt André Hazes zich over het feit dat hij alleen zal zijn. De narigheid spat er af:

‘De ramen zijn beslagen, de verwarming staat op zes. Dat jij me nu alleen liet vind ik door en door gemeen. Met kerst ben ik alleen’

Als je naar dat liedje luistert, dan denk je toch onwillekeurig: ‘Dan heb ik het zo slecht nog niet.’

En dan nu over naar de wekelijkse linkparty reminder waar je nieuwe blogs kunt ontdekken en jouw blogpost kunt delen!

Linkparty reminder!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Hoe kijk jij naar de komende kerstdagen?

Similar Posts

7 Comments

 1. Heb vanmiddag ook even mee gekeken, maar werd er niet vrolijk van.
  We zijn er nog lang niet, men noemt de zomer.
  vin ik heel optimistisch. Hans

 2. Ik kijk niet meer want het blijft toch maar aanmodderen met het beleid. De regering zou veel strenger moeten zijn zodat we ervan afraken.

 3. Oh, was er weer een persconferentie? Nou ja, die hebben wij dan zwaar gemist, hahahaha met andere woorden, we kijken al niet eens meer, houden ons aan de regels, en versoepelingen met kerst, wisten wij eigenlijk al dus, die komen toch niet, dankzij de medelanders die toch eigenwijs hun dingen blijven doen.

  Plus het is sowieso al griep seizoen, dus ja, mensen worden nu verkouden en erger… dus een virus van welke aard ook, is zo binnen nu. Dat is toch logisch?
  X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.