Reacties

Pelgrimstocht: het verhaal van de 3 pelgrims — 12 reacties

  1. Die van de derde spreekt me het meest aan, maar de praktijk is toch anders. Op vakantie maken we altijd de meest wilde plannen. En als we dan weer thuis zijn, dan zijn we soms pelgrim 1 en soms pelgrim 2... Maar dit is wel inspirerend, ook zeker gezien mijn laatste blog. Ik neem me voor om dit jaar 3 te volgen. Ben benieuwd of het lukt. :-)

  2. Ik projecteer het op mijn gewicht.
    Na bijna 50 jaar gejojo van zo'n 15 kilo en natuurlijk alle dieeten geprobeerd heb ik van al die ervaringen nu de manier voor mij gevonden om in ieder geval op gewicht te blijven en als ik me echt inspan zelfs iets af te vallen.
    Ik ben tevreden over mijn gewicht op het moment al is dat nog een te hoog BMI, maar all broeken passen en ik voel me er goed bij.

  3. Ik leer steeds meer om pelgrim 3 te zijn. Dankzij Flylady ontdek ik dat dit toch het beste werkt eigenlijk :) Liever langzaam en dat het blijvend is, dan heel snel en dan dus opbranden en het maar opgeven.

  4. Ik ben van nature al meer een 3 denk ik, ik houd niet van veel veranderingen namelijk, ook al heb ik juist wel wensen om dingen anders te (gaan) doen. Dus doe ik dan kleine stapjes invoeren. Zo blijft het leefbaar en lukt het mijzelf beter :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder