Reacties

Pasen 2022 Huisvlijt Linkparty week 16! — 4 reacties

  1. Mijn paasdagen bestond uit revalideren en of het daar na beter zal gaan? dat zal de tijd leren. Maar had voor mijzelf wel een kleine paasontbijt gemaakt en dat heeft mij prima gesmaakt. Verder zat ik in middagzon in stoel met mooi natuur bomenboek op mijn balkon. Het heerlijke vogelgezang buiten was mijn muziek en ik was hun publiek. Geniet van de dagen die komen gaan want zonnetje zal wellicht nog wat blijven al zakt de temperatuur wel wat Groetjes, Tine

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>