Reacties

Parkeerboete bij bricken 'vernietigd' — 11 reacties

 1. Te gek voor woorden dat je zoon toen beboet was. Terwijl hij dus gewoon een peperduur jaarabonnement heeft en ook nog eens ingecheckt is. Ze verzinnen telkens weer iets nieuws. Is dat OV chip gebeuren eigenlijk wel een succes? Ik reis zelf eigenlijk nooit met de trein en die enkele keer in het jaar dat ik dat doe, dan koop ik altijd online een e-ticket. Maar goed dat jouw boete verscheurd is! Dat geld kun je beter aan leuke dingen besteden!

  • Ik kan er ook nog steeds boos van worden dat hij die boete kreeg. We betaalden destijds 2300,- per jaar voor zijn treinabonnement. De boete sloeg echt nergens op.

   Ik vind dat ov-chip gebeuren een gedoe en ben er geen fan van.

 2. Ja ik had vorig jaar ook een akkefietje rondom parkeren. Kreeg een hele dikke boete omdat ik achter een blauwe lijn geparkeerd stond terwijl ik uit de de borden had opgemaakt dat ik op een gratis plek stond.
  Ben hier tegen in beroep gegaan maar heb het helaas niet gewonnen.
  Het enige voordeel was is dat ik de termijn dat ik moest betalen wat heb kunnen rekken zodat ik kon sparen voor de bekeuring.
  Maar fijn dat jij in het gelijk gesteld bent.

 3. Een keer aangehouden door meneer de agent.
  Mevr u rijd zonder licht.
  ,O ja,echt!
  speelde de onnozele hans en mocht verder rijden.

  Ga nooit in zo,n gesprek er tegen in .
  Want dan krijg je nooit je zin.

  Vervelende zaak met jou zoon in de trein.
  Schriftelijk je beroepen bij de spoorwegen helpt wel ..de zgn coulance regeling.
  Misschien alsnog proberen

 4. Fijn dat de boete verworpen is! Ik gebruik zelf ook Yellowbrick, moet er niet aan denken als je wel betaald én toch een boete krijgt!!
  Nadeel van Yellowbrick is dat ik een keer vergeten ben om uit te checken, realiseerde ik mij pas toen ik al thuis was :D

  • Dat is inderdaad vervelend, want dan betaal je veel meer dan nodig is. Ze hebben geloof ik wel een sms service die je er aan herinnert om uit te checken om dit te voorkomen geloof ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder