Wat paaseitjes en pepernoten gemeenschappelijk hebben

paaseitjes
Het glazen schaaltje kreeg ik van mijn tante Marietje!

Paaseitjes en pepernoten zijn van die typische seizoens versnaperingen.

Zo gauw een bepaalde datum voorbij, verliezen ze acuut de helft of nog meer van hun waarde.

50% korting

De dag na Pasen of 5 december zie je pepernoten en paassnacks overal met 50% korting liggen.

Zo kon het gebeuren dat wij nu ineens nog een nepkristallen schaal vol met paaseitjes hebben : )

Alle rode zijn er al uit opgegeten. Dat is blijkbaar een populaire smaak.

Hebben jullie nog Paas smakelijkheden in huis?

Similar Posts

20 Comments

  1. Ik heb nog een puur paasei de rest hebben ze meegenomen naar hun huis ,maar goed ook want ik eet ze toch allemaal op ;;;;;;;niet goed voor de lijn hé.

  2. Wij hebben nog paaseitjes liggen en die hebben we gekregen. Ze gaan niet zo hard hier, geen grote snoepers :-)

  3. Wel Tony Chocolonely pure chocoladeletters, gekocht voor maar 1,50 bij Appie, die gaat hier door de brownies! Ik heb 10 pakjes ingeslagen na 5 december!

  4. Helemaal niets meer hier tot ”verdriet” van de man hier in huis .Niets meer te vinden direct na Pasen ,dus niks met korting dus blijkbaar ging de verkoop van paaseitjes hier erg goed

  5. Voor het eerst sinds jaren heb ik ze NIET gekocht, ohhhhhhhh, zelfs niet met korting… Tsja, voor 50 euro per week moet je creatief zijn ;)… Besloten dus om wel een oranjekoek mee te nemen bij Aldi. Vanavond begonnen en doen we tot Koningsdag mee is het plan (IS HET PLAN…) Ahum, ik mag ’em wel verstoppen :P, nee grapje, gaat goedkomen :)… Fijn weekend!

  6. Hahaha ja echt bizar eigenlijk. Ik ben bijna in staat om zowel pasen als sinterklaas gewoon een week te verschuiven, scheelt weer in de kosten. Ach, nu ik erbij nadenk vier ik zowel sinterklaas als pasen niet hahaha. Tenminste, hoop niet dat ik daarmee het recht verlies om paaseitjes en pepernoten te eten… In dat geval vier ik het natuurlijk wel!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.