Reacties

Wat paaseitjes en pepernoten gemeenschappelijk hebben — 20 reacties

  1. Ik heb nog een puur paasei de rest hebben ze meegenomen naar hun huis ,maar goed ook want ik eet ze toch allemaal op ;;;;;;;niet goed voor de lijn hé.

  2. Wel Tony Chocolonely pure chocoladeletters, gekocht voor maar 1,50 bij Appie, die gaat hier door de brownies! Ik heb 10 pakjes ingeslagen na 5 december!

  3. Helemaal niets meer hier tot ''verdriet'' van de man hier in huis .Niets meer te vinden direct na Pasen ,dus niks met korting dus blijkbaar ging de verkoop van paaseitjes hier erg goed

  4. Voor het eerst sinds jaren heb ik ze NIET gekocht, ohhhhhhhh, zelfs niet met korting... Tsja, voor 50 euro per week moet je creatief zijn ;)... Besloten dus om wel een oranjekoek mee te nemen bij Aldi. Vanavond begonnen en doen we tot Koningsdag mee is het plan (IS HET PLAN...) Ahum, ik mag 'em wel verstoppen :P, nee grapje, gaat goedkomen :)... Fijn weekend!

  5. Hahaha ja echt bizar eigenlijk. Ik ben bijna in staat om zowel pasen als sinterklaas gewoon een week te verschuiven, scheelt weer in de kosten. Ach, nu ik erbij nadenk vier ik zowel sinterklaas als pasen niet hahaha. Tenminste, hoop niet dat ik daarmee het recht verlies om paaseitjes en pepernoten te eten... In dat geval vier ik het natuurlijk wel!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder