Reacties

Grote witte herenslip van de hema — 20 reacties

 1. Ik vind het echt wel een oude-mannen-slip. Zorginstelling .... nou inderdaad. Daar wil je ook niet wezen! Goed plan dus om het dragen ervan nog even uit te stellen. Mijn voorkeur gaat uit naar de grijze boxershort.

 2. Ik kan me er wel iets bij voorstellen, dat zo'n onderbroek lekker zit, al ziet hij er niet hip uit, maar ik ga tegenwoordig zelf voor draaggemak, het moet lekker zitten en je loopt toch niet in je onderbroek op straat.

  Een ander kleurtje zou deze broek inderdaad beter in de "etalage" zetten, want hij lijkt me wel lekker zitten en dat vind ik toch belangrijker dan allerlei hippe onderbroeken.
  Iets wat ook voor vrouwen geldt, ik ga niet in ondergoed lopen, wat ik niet lekker vind zitten, maar voor het oog meer wenselijk is.
  Misschien voor een romantisch avondje wel leuk, maar in het dagelijks leven niet prettig.
  Maar ik ben wat ouder, wat mogelijk ook mijn mening zal kleuren ;)

  Groetjes Lily

  • Niets is vervelender dan een onderbroek die niet goed zit inderdaad. Dan zit je de hele tijd te trekken en te duwen om hem weer goed te krijgen.

 3. Ik heb een trauma overgehouden van deze HEMA onderbroeken. Je hebt ze in het lichtblauw en in het wit. 35 jaar lang moest ik ze verplicht dragen van mijn voormalige echtgenote. Ik had geen enkele inspraak in kledingkeuze. Nu wel, ik draag nu leuke boxershorts. Niemand die het ziet. En dat wil ik ook zo houden want voordat ik er erg in heb zit ik weer in hetzelfde schuitje.
  Ik neem nu al 12 jaar lang zelfstandig beslissingen en word niet langer geleefd. En daar ben ik heel erg blij mee.
  Vandaar dus mijn aversie tegen HEMA onderbroeken.

  • ..dat trauma heb je overgehouden aan je houding t.o.v. je ex-echtgenoot! Er is een die doet en een die toelaar!

  • Ik ben helemaal benieuwd naar de motivatie van je ex om je in die witte onderbroeken te willen hebben : )
   Misschien vond ze ze heel mooi?

   Fijn dat je nu eigen onderbroeken kunt kopen Joannes.

 4. Geinig. het is net zoiets als de Speedo zwembroek! Inderdaad, in de zorg kwam ik hem wel geregeld tegen. Ze zitten wel goed! Als mijn man er gelukkig van zou worden mocht ie hem van mij lekker dragen trouwens!

 5. Welja dames, de vergelijking met die "HAND" is perfekt.
  Jullie dragen toch ook een BH met welgevormde en goedpassende cups.
  Boxers....alles zwabbert nee, geef mij maar een zittende slip en wit..... alle dagen vers ondergoed ivm remsporen want met dat kleuriig ondergoed worden de remsporen gecamoufleerd
  VANDAAR: De goedkope witte slip van HEMA 'alle dagen netjes
  ANDRE

  • Ik draag het liefste dat soort onderbroeken van het merk Beeren m3000, en dan de licht blauwe exemplaren.
   Heerlijk comfortabel ondergoed.
   En onder mijn werkkleding is die gulp ook nog eens super handig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>