Onbeperkt vruchtbaar gelezen

onbeperkt vruchtbaar

Ik was wel benieuwd naar het boek Onbeperkt vruchtbaar, dus reserveerde in het in de bibliotheek. De ondertiel van het boek is: 'Is er een uiterste houdbaarheidsdatum van het moederschap?'

Wat mij betreft wel.

Nieuw woord geleerd

Ik heb er in ieder geval een nieuw woord door geleerd dat leuk is om bij Scrabble te gebruiken: Vruchtbaarheidstoeristen : )

Mijn review van dit boek vind je op mijn blog Het Moederfront.

Wat was het laatste boek dat jij las?

Similar Posts

4 Comments

  1. Alleen omdat het medisch kán, maakt het nog niet moreel.
    Wat mij betreft een absolute nee. Het recht van het toekomstige kind gaat voor.
    En niet alles hoeft te kunnen/een recht te zijn.
    Dus eigenlijk ben ik het gewoon wel met het Nederlandse systeem eens.

  2. Lijkt me niet verstandig om rond je vijftigste moeder te worden. Zit je als vrouw vaak ook met overgangsklachten zoals vermoeidheid en prikkelbaar zijn. Niet fijn voor het kind. Ik vind het belang van het kind voorop staan.

    Iets heel anders. Ik heb deze week het boek ‘De lege stad’ gelezen van Simone van der Vlugt. Gaat over een vrouw in Rotterdam in de tweede wereldoorlog. Ik heb het verslonden. Ik houd van boeken waarin je de psychologie van de hoofdpersoon kunt volgen, de stijl verhalend is en de schrijver zich goed verdiept heeft in de omgeving/setting/geschiedenis. Ik heb al meer historische romans van haar gelezen. En ik ga eens uitzoeken welke ik nog niet gelezen heb????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.