Reacties

Nieuwe soeplepel nodig — 51 reacties

 1. is hij niet te repareren door de lepel weer in elkaar te schuiven en er dan een gaatje in te boren en dan met een boutje en moertje weer vast te zetten?

 2. Kringloop?? Heb je al bij de kringloop gekeken? Daar zijn vast oude handige soeplepels. Ik vind een soeplepel voor 20 euro wel érg aan de prijs.

  • Anneli, daar zeg je me wat! Wat stom van me dat ik daar nog niet aan gedacht had. Terwijl ik nota bene graag bij de kringloop kom. Nu ga ik zeker eerst daar kijken inderdaad! Bedankt!

 3. Ik heb thuis twee soeplepels, een kleine oudere van staal met een houten handvat, en een grotere van Brabantia in matzwart kunststof. Deze heb ik eigenlijk gewoon gekocht omdat hij pastte bij mijn nieuwe kookpot ????

 4. Die met die zwanen zijn super mooi! Maar dan zit je weer met twee soeplepels natuurlijk. Ik heb een redelijk gewone, die ligt ook gewoon in de schuif dus een haakje is niet nodig!

 5. Ik zou ook eerst naar de tweedehandswinkel gaan. Verder koop ik dat soort basics in de keuken ook graag bij horecawinkels, bv online de horecavoordeelshop.Daar kost de opscheplepel RVS 12,5 cl nog geen negen euro. Ik heb voor tijdens het kamperen een plastic opscheplepel...want ik maak en deel graag soep, en andere lepels zijn te zwaar(ik neem alle spullen in mijn rugzak mee)Wel een zwarte omdat die het minst last heeft van verkleuren.

 6. Waarom laat je hem niet repareren? Informeer bij een autoschadebedrijf of ze hem daar middels puntlassen kunnen repareren. Ik heb er 2x een RVS zeef laten repareren.

 7. Ik heb 5 soeplepels maar gebruik er 2, een voor de vegetarische soep en een voor de soep met vlees. Een lugt in de bestekla en de ander hangt bij het fornuis. Allebei van roestvrij staal. De andere 3 zijn geëmailleerd, een groene en 2 witte. Die hangen aan de balken in de keuken met de rest van mijn emaille-verzameling.(schuimspanen, litermaten, vergieten etc.) De “hangplek” was oorspronkelijk bedoeld voor worsten, ham en spek maar dat wilde ik niet

 8. Hahaha, wat een leuk onderwerp weer. Mindful soep eten. Ik vind het wel wat hebben. Ik had eigenlijk geen idee of ik nu wel of niet zo'n haakje heb. Ik bewaar al het keukengerei in een champagne-emmer (om te koelen oorspronkelijk maar ik vind het wel leuk staan). Ik heb even gekeken: geen haakje! Wel een opening. Hmmmm. En ineens vielen mij onze plastic spatels op. Is dat echt een dingetje? Sommige dingen heb ik in plastic gekocht omdat ik voorzichtig wilde zijn voor krassen met onze roestvrijstalen pannen en natuurlijk ook de koekenpannen met zo'n speciale beschermingslaag.

 9. Nooit zo over nagedacht. Maar wij hebben een kunststof van Ikea. Gebruik m ook voor (pasta)sauzen, ideaal. Ook eentje van roestvrij staal trouwens maar die blijft geregeld staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>