Reacties

Nieuwe ovenhandschoenen: eindelijk + update — 17 reacties

  1. Voor de oven heb ik ovenhandschoenen. Voor pannen gebruik ik zelfgehaakte pannenlappen. Ik haak ze met alleen vasten zodat ze lekker dik zijn en vrij groot. Kan ik ze ook nog dubbel vouwen als ik ze gebruik.

    • Even als waarschuwing Maddy: ze blijken toch vrij dun te zijn. Ik heb me flink gebrand met de ovenwanten aan toen ik een hete schaal uit de oven haalde.

  2. Die zijn leuk!! Ik gebruik ook altijd ovenwanten, kan niet zonder!! Ik heb zelf één keer een miskoop gedaan bij X.e.nos. Daar branden ik mijn handen gewoon terwijl ik ze aan had! Ik heb ze terug gebracht en ze namen het zeer serieus!!

  3. Ik heb jaren in de horeca gewerkt, dus behoorlijk vuurvaste handen gekregen. Maar als ik iets uit de oven moet halen, gebruik ik vaak de theedoek ipv een ovenhandschoen

  4. Wij gebruiken altijd een pannenlap in plaats van een overhandschoen omdat ik er dan twee over elkaar kan leggen om er zeker van te zijn dat mijn handen niet verbranden haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder