Nieuwe ledlampen gekocht voor de kroonluchter

ledlampen kruidvat

Naar aanleiding van mijn post Wat zijn de beste lampen volgens Milieucentraal en de Consumentenbond? tipte Ron Wiegers in de comments dat de ledlampen van de Kruidvat van goede kwaliteit zijn.

Ledlampen van de Kruidvat

Dus afgelopen maandag heb ik bij de Kruidvat nieuwe ledlampen gekocht, want van de huidige lampen in de kroonluchter werkte er nog maar eentje : ( Het kostte me maar liefst 18 euro (duidelijk nadeel van een kroonluchter!) maar ik hoop dat ik hier heeeel lang mee kan doen.


ledlampen kruidvat

Ik heb hoge verwachtingen!

Met welk type lampen, en welk merk, heb jij de beste ervaringen?

Similar Posts

17 Comments

  1. En hoe ziet het er uit in de kroonluchter ? Ik heb ook een kroonluchter maar bestel de ouderwetse kaarslampjes mat met tip via internet. Ook best duur, maar vind deze het mooist in een kroonluchter. Ben daarom wel benieuwd hoe die van jou eruit zien.

  2. Positieve ervaring met de vlamlampen van Philips. In onze andere luster zitten er van Lexman en daar was er ene die het zeer vlug heeft begeven.
    In de keuken hebben we inbouwledspots van Philips en op amper drie jaar tijd waren de 16 lampen stuk. Zou een reeks met fouten geweest zijn…. In elk geval was dat een dure investering aangezien ze zo vlug kapot waren en we er zeker geen winst hebben uitgehaald door minder kosten voor elektriciteitsverbruik

  3. Mijn tip, als je kaarslampen gebruikt, en dat is vaak zo in een kroonluchter, koop dan een paar reservelampen. Tegen de tijd dat je gaat vervangen is dezelfde soort niet meer verkrijgbaar.
    Een koelkast(LED)lampje (ja die bestaan) heb ik ook altijd op voorraad liggen. Die gaan altijd onverwacht stuk en het kan wel dagen duren hier, voor ik naar de stad ga.

  4. Het probleem wat ik altijd heb is dat je van tevoren niet goed kan zien hoeveel licht een ledlamp afgeeft. Zo heb ik wel is lampjes gekocht die heel weinig ligt gaven. Iets met wattage ofso? Ik weet het niet, maar vind het lastig!

  5. Wij hebben Hue lampen van Philips, maar daar sparen we echt voor. Het is fijn dat je ze allemaal dan kan bedienen via de app

  6. Hier al jaren drie Kruidvat ledlampen boven de eettafel. Ze zijn prima en geven warm licht. Ben benieuwd hoe ze in de kroonluchter staan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.