Nieuwe handtekening


Als kind dacht ik ernstig na over de handtekening die ik wilde. Ik moest er immers mijn hele leven mee doen? Uiteindelijk is het echter niet veel soeps geworden. Ik vind mijn handtekening vooral een slordige krabbel.

En toch verbind ik mij met die slordige krabbel aan koopcontracten, offertes, en dossiers! Soms vergeet ik wel eens dat die slordige krabbel die ik zet, zoveel (bindende) betekenis heeft.

Maar hier op Huisvlijt, heb ik nu een nieuwe handtekening, waar ik zeer trots op ben. Ik vind hem prachtig, en ik wilde maar dat mijn ‘echte’ handtekening ook zo mooi was. Voortaan zal hij aan het eind van al mijn logjes op Huisvlijt staan.

Hoe vinden jullie mijn nieuwe handtekening?
En wat betekent jullie ‘gewone’ handtekening voor je? Ben je je bewust van de waarde?

Word lid van mijn RSS-feed

Similar Posts

5 Comments

 1. Je kunt ‘m schijnbaar gewoon veranderen. Ik dacht ook altijd dat het iets was dat altijd hetzelfde moest blijven, maar dat is dus niet zo. Ik heb wel dezelfde, heb er toen inderdaad goed over nagedacht en het altijd zo gehouden.

 2. Je handtekening nu vind ik prachtig en zo netjes!

  Mijn handtekening heb ik zo slordig gemaakt dat niemand em kan naäpen (hoop ik dan :P )

 3. Toen ik trouwde was het nog de gewoonte dat je met de naam van je man door het leven ging. Maar onder officiele stukken moest dan weer je meisjesnaam. Na een paar jaar heb ik de naam van ega uit mijn handtekening en paragraaf verwijderd. Ik geloof niet dat hij dat ooit erg gevonden heeft.
  Een mooi lettertype van je handtekening op je blog.
  Hartelijke groet en tot laters
  Gerrie

 4. Toen ik trouwde en een handtekening neer moest zetten, wist ik niet of ik nu mijn man’s naam moest gebruiken bij de hendtekening en toen heb ik alleen mijn voornaam eronder gezet..
  Issie nu niet geldig?? ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.