Wanneer deed jij voor het laatst iets nieuws? + Huisvlijt linkparty reminder

iets nieuws

Het Tea Topic van vandaag is de vraag:

‘Wanneer deed jij voor het laatst iets nieuws?’

Ik begon met ‘iets nieuws’ in september 2021, en dat loopt nu nog steeds door.

Wanneer deed jij voor het laatst iets nieuws?

In september 2021 startte ik namelijk met een opleiding bij de School voor Intuïtieve ontwikkeling. Elke 14 dagen heb ik op zaterdag les! Ik hoor en leer daar veel nieuwe dingen.

Het is een soort reis naar binnen!

Deze opleiding voelt al met al als een intrigerend pad, en ik ben benieuwd waar het mij zoal zal brengen.

Huisvlijt linkparty reminder

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Wanneer heb jij voor het laatst iets nieuws gedaan?

Similar Posts

13 Comments

  1. December j.l. heb ik een Ukelele aangeschaft. Elke 14 dagen ga ik naar de muziekschool waar ik les krijg van een wel heel erg jonge, pas afgestudeerde docente. Maar ze doet het uitstekend. Als huiswerk moest ik een aantal accoorden leren. Dat vond ze zo goed dat dit zelfs werd beloond met een sticker. Toen ze dat in mijn muziekschrift plakte, ontlokte dat per direct een enorme glimlach op mijn gezicht. Ik voelde me even weer kind. Inmiddels kan ik al enkele liedjes spelen. Zeker niet foutloos, maar dat mag de pret niet deren. Ik heb er gewoon veel lol aan.

  2. Deze week deed ik iets nieuws: een gesproken meditatie opnemen. Mezelf weer eens suf gegoogled hoe ik dat moest aanpakken, met de technische kant. Talloze sites bezocht voor bijpassende muziek (gratis en rechtenvrij – wil er best voor betalen, maar nu eerst gratis zodat ik het kan uittesten) en nu is het naar m’n zin! Ook voor het eerst: de afgelopen weken een groepje begeleid bij een voorjaarsopruimbingo. Ik vond het fantastisch om te doen.

    1. Wauw, wat leuk Anita! Wat fijn dat het gelukt is. En ik snap heel goed dat je het eerst liever even gratis wilt doen, om te kijken hoe het bevalt voordat je financieel investeert.

  3. Ik wist niet dat je een opleiding volgde. Misschien kan je daar eens een blogpost over schrijven? Zelf probeer ik niet altijd nieuwe dingen. Ik hou niet van verandering, misschien moet ik het toch eens proberen. Ik wil ook graag een opleiding volgen. Alleen de drempel om het te doen, zoek ik nog.

  4. Toch stoer hoor, zo’n zaterdagverplichting! Ik zou dat best lastig vinden.
    De laatste keer dat ik iets nieuws deed… Even diep nadenken. Gisteren de vernieuwde YellowBrick app ingesteld. Telt dat ook?;)

  5. Dat lijkt me een mooie opleiding, Nicole. Ik laat sinds kort de boodschappen bezorgen, en ik vind dat een hele onderneming. Veel plannen en niets vergeten en dergelijke. Maar ik vind het zo’n cadeautje aan mezelf, dat gemak! Het stelt misschien niet zo veel voor, maar voor mij was het een hele stap.

  6. Leuk, die zaterdagopleiding! Ik heb net mijn zaterdagopleiding afgerond, dus voorlopig kan ik er weer even tegen. Maar inderdaad blijft het leuk om nieuwe dingen te doen en te proberen. Ik ben onlangs begonnen met boeken vertalen. Voorheen vertaalde ik meer websites en dergelijke, maar nu merk ik dat dit mij veel meer ligt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.