Nazomer in mijn voortuintje

IMG 3644

Voor ons keukenraam hebben we een tuintje.

Het is precies zoals ik het mooi vind: vol met kleurige bloemen. Met dank aan mijn man, die ze er in heeft gezet!

Altijd als ik er ga zitten, moet ik denken aan het liedje: ‘Klein kleutertje wat doe je in mijn hof?’ Want het voelt als een hofje.

Houten tuinbank onder het keukenraam

Onder het keukenraam staat een houten tuinbank. Daarop ga ik elke middag rond 15 uur zitten als het weer dat toelaat. En dan drink ik versgeperst sinaasappelsap. Zelfs al heb ik gelezen dat sinaasappelsap helemaal niet gezond is.

Dat kan me niet schelen.

Ik vind het gewoon lekker.

En dan ga ik nu weer snel naar buiten. Want met dit soort mooie weer voel ik mij verplicht om buiten te gaan zitten!

 

Similar Posts

3 Comments

  1. heerlijk genieten van de zon,doe ik ook op mijn balkon wellicht,met veel bloemen en planten,dat maakt niet uit,als je maar groen en bloemen ziet om je heen,dat maakt het leven zo mooi,ik heb een passiebloem op mijn balkon…prachtig om te zien.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.