Reacties

Mooie, gratis boekenleggers — 24 reacties

 1. De bovenste en onderste vind ik wel heel mooi.
  Ik zelf gebruik meestal gewoon een papiertje. Of, heel fout..., een ezelsoor.

  Ik heb wel een zelfgemaakte boekenlegger van mijn schoenmoeder gekregen, maar die kan ik niet even niet vinden.
  Als ik hem weer eens een keer heb gevonden, dat zou ook betekenen dat het hier weer leefbaar is, ga ik hem weer gebruiken.

 2. ja, als ik een boek lees gebruik ik een boekenlegger en mijn voorkeur gaat naar de boekenleger met molens, trapgevels en overvolle boekenkat uit. Zo lekker kneuterig "hollands"

 3. Mooie boekenleggers heb je! Ik heb er ook wel een paar, maar ik raak ze vaak kwijt als ze ergens op of tussen stapeltjes papperassen terechtkomen. Ik geniet echt van mooie boekenleggers, net als van mooie kaarten (ook goed te gebruiken als boekenlegger trouwens), notitieboekjes, pennen en vooral agenda 's en kalenders (daar liggen er alweer lekker veel van in de winkel). Een nieuwe agenda uitzoeken vind ik leuker dan nieuwe kleren kopen!

  • Oh ja, agenda's kiezen vind ik ook superleuk! En wat is er veel keus hè?! Ik denk dat ik toch maar weer voor de relatief saaie Moleskine ga, omdat die zo enorm handig is.

 4. De eerste spreekt mij het meeste aan, en ja ik gebruik zeker wel boekenleggers alleen ook net zo lief een stukje toilet papier of zo, lol don't ask ;-) hahaha gebruik je fantasie, hahaha

  En ik maak ze ook zelf, via Zentangle technieken, ook al voor op mijn werk gemaakt, erg leuk ook om te doen en meer persoonlijk kan het niet zijn dan ze zelf te maken :D

  X

 5. Ik raak mijn boekenleggers altijd kwijt, haha. Of ik vergeet ze gewoon. Dus dan prop ik er iets anders tussen of probeer maar gewoon het bladzijdenummer te onthouden (wat meestal niet lukt overigens). Dit zijn wel mooie boekenleggers ja! Ik heb nu een gehaakte gekregen van iemand die ik soms gebruik.

 6. De eerste is heeel schattig! Leuke boekeleggers. Ik wij hebben heeeeeel veel boeken maar ik gebruik eigenlijk geen boekenleggers. Maar nu ik dit weer ie toch wel weer heel leuk en HANDIG.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder