Mooie, gratis boekenleggers

Meestal koop ik mijn Engelse boeken voor 0,01 cent via amazon.co.uk. Maar als ze duurder zijn dan 0,01 cent is de Bookdepository vaak voordeliger. Daar heb ik dan bijvoorbeeld een Engelse pocket voor zo’n 6,95 incl. verzendkosten.

En vaak zitten daar dan ook nog hele mooie gratis boekenleggers bij!

Mooie, gratis boekenleggers

Hier onder een paar mooie boekenleggers die mijn dochter, die ook erg van lezen houdt, bij haar gekochte boeken aantrof:

boekenlegger

boekenlegger

boekenlegger

boekenlegger

De laatste boekenlegger vind ik het allermooist. Vooral om in die laatste zo mooi wordt weergegeven dat een boek je als het ware meeneemt, ergens anders naar toe.

Gebruik jij boekenleggers? En welke van bovenstaande 4 boekenleggers vind je het mooist?

Similar Posts

24 Comments

 1. Leuk! maar ik lees niet meer boeken. Er liggen stapel boeken die moet nog gelezen worden maar sinds instagram heb, geen tijd voor of eerlijk lui om te lezen :D

 2. De bovenste en onderste vind ik wel heel mooi.
  Ik zelf gebruik meestal gewoon een papiertje. Of, heel fout…, een ezelsoor.

  Ik heb wel een zelfgemaakte boekenlegger van mijn schoenmoeder gekregen, maar die kan ik niet even niet vinden.
  Als ik hem weer eens een keer heb gevonden, dat zou ook betekenen dat het hier weer leefbaar is, ga ik hem weer gebruiken.

 3. ja, als ik een boek lees gebruik ik een boekenlegger en mijn voorkeur gaat naar de boekenleger met molens, trapgevels en overvolle boekenkat uit. Zo lekker kneuterig “hollands”

 4. Wat een toffe boekenleggers! Ik heb ook een aantal mooie exemplaren die ik met veel plezier tussen het boek stop en vandaan haal.

 5. Mooie boekenleggers heb je! Ik heb er ook wel een paar, maar ik raak ze vaak kwijt als ze ergens op of tussen stapeltjes papperassen terechtkomen. Ik geniet echt van mooie boekenleggers, net als van mooie kaarten (ook goed te gebruiken als boekenlegger trouwens), notitieboekjes, pennen en vooral agenda ‘s en kalenders (daar liggen er alweer lekker veel van in de winkel). Een nieuwe agenda uitzoeken vind ik leuker dan nieuwe kleren kopen!

  1. Oh ja, agenda’s kiezen vind ik ook superleuk! En wat is er veel keus hè?! Ik denk dat ik toch maar weer voor de relatief saaie Moleskine ga, omdat die zo enorm handig is.

 6. De eerste spreekt mij het meeste aan, en ja ik gebruik zeker wel boekenleggers alleen ook net zo lief een stukje toilet papier of zo, lol don’t ask ;-) hahaha gebruik je fantasie, hahaha

  En ik maak ze ook zelf, via Zentangle technieken, ook al voor op mijn werk gemaakt, erg leuk ook om te doen en meer persoonlijk kan het niet zijn dan ze zelf te maken :D

  X

  1. eReaders maken boekenleggers inderdaad overbodig… Grappig dat ze allemaal eBooks lezen! Ik lees het liefst echte boeken. Mijn eReader gebruik ik alleen als het niet anders kan.

 7. Boeken voor 0,01? Het blogjeover het hoe en wat daarover heb ik duidelijk gemist! ;-)
  Lieve boekenleggers zijn het. Ik gebruik ze eigenlijk niet, doe altijdeen vouwtje. Ah, stout!

 8. Ik raak mijn boekenleggers altijd kwijt, haha. Of ik vergeet ze gewoon. Dus dan prop ik er iets anders tussen of probeer maar gewoon het bladzijdenummer te onthouden (wat meestal niet lukt overigens). Dit zijn wel mooie boekenleggers ja! Ik heb nu een gehaakte gekregen van iemand die ik soms gebruik.

 9. De eerste is heeel schattig! Leuke boekeleggers. Ik wij hebben heeeeeel veel boeken maar ik gebruik eigenlijk geen boekenleggers. Maar nu ik dit weer ie toch wel weer heel leuk en HANDIG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.