Reacties

Mooi kopje van de kringloop! — 35 reacties

  1. Ik kom echt veel te weinig bij de Kringloop, wat ook nog eens resulteert in het feit dat ik er niks kan vinden als ik er wel ben.. Ik denk dat mijn laatste aankoop bij de Kringloop een vaasje geweest zal zijn.

  2. Mooi kopje! Mijn laatste aankoop, een heel bijzonder petroleumstel, met vier pitten, maar met een branderkop zoals die ook in een Valor-petroleumkachel zit. Ik kook regelmatig op petroleumstellen. Vind ik leuk en stoofschotels op een petroleumstel vind ik zeker swinters ook erg gezellig.

    Groet,Greet

  3. Mijn man was op zoek naar bierglazen van campina dat was een lokaal gebrouwen bier in de streek ,we hadden er twee maar er brak er een dus naar de kringloop twee weken geleden en maar een gevonden nu gingen we daar deze woensdag eten en dan de webwinkel binnen en geloof het of niet er stonden er nu wel honderd dus onze voorraad is aangevuld voor 12cent per glas.

  4. Mijn laatste vondst is een teakhouten ligbed, waar je het hoofdeinde van omhoog en omlaag zetten, met 2 wieltjes, en in perfecte staat, voor 15 €.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>