Moderne moeders present!

smarthphonesBinnengekomen post

Moderne moeders, ze zijn er tegenwoordig in overvloed! Gevoel voor fashion, gezonde levensstijl, fanatiek in de sportschool en voldoende ontspanning, typische kenmerken van deze moderne mammies. Zeker complimentwaardig, aangezien het opvoeden van de kids ook enige tijd en energie vergt. Lees snel verder wat de vier echte musthaves zijn van de mama anno 2014!

Huidverzorging op één

Grote kans dat er na de zwangerschap hier en daar wat striae is achtergebleven. Heel erg vervelend natuurlijk, maar gelukkig ben je niet de enige! Er zijn weinig vrouwen die hier geen last van hebben, dus we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Deze onderhuidse scheurtjes ontstaan veelal door een te snelle groei van een bepaald lichaamsdeel, waar de huid niet op gerekend heeft. Door de huid soepel te houden met een rijke crème, zorg je er voor dat de huid bij snelle groei, zoals een zwangerschap, gemakkelijk mee kan rekken en dus ook niet scheurt. Door deze crème dagelijks op te smeren en te gebruiken in combinatie met een scrubje, kan je de bestaande striae iets verminderen en verlichten.

Verzorgde, gelakte nagels op twee

Verzorgde nagels kunnen een outfit maken of kraken, een erg belangrijk onderdeel dus. Ook zonder een kleurtje kunnen jouw nagels stralen. Door ze goed te verzorgen met speciale nagelolie en door ze af en toe bij te vijlen houd je ze gezond en mooi in shape. Voor het eventuele lakken van de nagels is de OPI app een echte aanrader. Deze app laat zien uit welke kleuren de nieuwste collecties bestaan. Daarnaast is er een mogelijkheid om de app te personaliseren door jouw nagellengte en huidskleur aan te geven. Binnen de kortste keren ben je op de hoogte van de kleuren die jou het mooiste staan.

De musthave tablet op drie

Ben jij voorzien van een super handige en multifunctionele tablet? Dan voldoe jij bij deze al aan de derde eis tot moderne moeder. Erg handig om snel een adresje op te zoeken en inspiratie op te doen op internet. Wat dacht je van een lekker recept uitzoeken op internet en om deze meteen klaar te maken in de keuken? Schaf een handige tablet hoes aan zodat er geen kooksporen op jouw gloednieuwe tablet te vinden zijn. Tevens erg handig om je tablet rechtop neer te zetten in de keuken, zodat multitasking nog net iets gemakkelijker wordt gemaakt. Vergeet ook de accessoires niet! Met een handige iPad toetsenbord kun je veel sneller typen, en met een micro sd kaartje kun je al je favoriete muziek op je tablet kwijt.

Tot slot, download Instagram

Het downloaden van Instagram behoort tot de laatste stap van de moderne moeders. Instagram is een app waar je heel goed inspiratie op kunt doen voor jezelf en de kleine. Door jouw favoriete zangeressen en actrices te volgen ben je up-to-date van hun doen en laten en weet je tevens welke outfits helemaal in zijn. Je kunt natuurlijk ook je eigen vrienden en vriendinnen volgen, zodat je leuke foto’s kunt terugkijken van alle belevenissen en natuurlijk hier en daar een ‘selfie’ kunt spotten.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.