Heb jij een mobieltje? Doe mee aan de poll!

smartphone

Soms lees ik in de comments dat iemand geen mobieltje heeft. Dat hoor je niet vaak meer. Daardoor vroeg ik me af:

Hoeveel van de bezoekers van Huisvlijt hebben een mobiele telefoon? En als ze er eentje hebben, wat voor soort is dat dan?

In onderstaande poll kun je aangeven of je een mobiele telefoon hebt! En je kunt meerdere antwoorden aankruisen. Bijvoorbeeld: 'Ja ik heb een smartphone' en 'Ja, ik heb een iPhone' of 'Ja, ik heb een android'.

Similar Posts

31 Comments

 1. Als we het toch over de mobiel hebben.
  Dit blog is op de mobiel niet ideaal.
  Je moet namelijk een heeeel eind scrollen voordat ej de echte content tegen komt :).

  1. Android is het besturingssysteem op veel smartfones. Iphone is de smartfone van apple.
   Ik vroeg me af waarom je deze drie opties had neergezet. Omdat android en iphone in de vraag op zich er niet toe doen.. Een smartfone is een smartfone.

 2. O! Ik zie dat ik je poll verpest heb na het bekijken van de resultaten: had dus ook moeten aankruisen dat ik een smartphpone heb, ik heb alleen bekend over die iPhone...

  1. Volgende keer een poll "hoe beantwoord ik multiple choice": - ja ik lees alle antwoorden en vragen goed door voor ik invul en - nee, ik kras direct aan wat me van toepassing lijkt en druk op oke :-)

 3. Ik heb de iPhone (en kan niet zonder) en ik heb de poll ingevuld. Gek dat het bijna bijzonder is dat er nog mensen zijn zonder een mobiele telefoon.

 4. Toch leuk om te zien dat veel mensen een smartphone of iets in die richting hebben terwijl we eigenlijk allemaal misschien wel minder bereikbaar zouden willen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.