Reacties

Minibieb in Westendorp — 15 reacties

 1. Daar word je blij van inderdaad. Ik vind het altijd zo mooi om te zien die kleine bibliotheken langs de weg. Ik kan daar ook erg van genieten. Eerder had ik al eens in je blog gesnuffeld en kwam tegen dat er ook een dag is van deze kleine bibliotheken, en heb ik mij daar eens in verdiept. En ik ga daar ook wat mee doen. Lijkt mij leuk zo'n tocht langs de minibibliotheken.

  Zelf ben ik een enorme boeken fan. Boeken hebben bij meer de voorkeur dan de E-boeken dat vind ik lang niet zo fijn. Echte boeken voelen mijn knusser aan.

  Ik heb thuis drie boekenkasten, dus ik ben nog lang niet uitgelezen. Zonder boeken kan ik echt niet leven.

 2. Je ziet ze inderdaad steeds vaker. Ik kwam er van de week ook eentje tegen, maar ik had geen tijd om even af te stappen. Nu... weet ik niet meer waar dat was.

  Love As always
  dimario

 3. Die korte broek kan je hebben!
  Het zou zomaar kunnen dat de inhoud van het kastje er door iemand in is gezet. Altijd handig een minibieb in de buurt, wie weet kan je de volgende keer een pauze nemen en een boek lezen.

  • LOL. Ik dacht: 'Waar ziet ze toch een korte broek?!' maar toen zag ik mezelf weerspiegeld in het glas van de kast inderdaad. Heel opmerkzaam ben je Liesbeth!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder