Reacties

Memories oftewel: laat het nooit gezegd worden dat ik geen leuke dingen met jullie deed! — 9 reacties

  1. Sommige dingen vergeet ik niet en toen die tijd geen smartphone of eigen camera. zo jammer vind ik dat, geen foto toen ik klein was. Maar in mijn gedachte herinner ik me sommige dingen wel. Ik heb ooit dat op mijn blog geschreven.

  2. Waar ze geweest zijn weten ze later niet precies meer maar dat leuke strandje waar ze zomaar een schepje vond was het hoogtepunt van de vakantie. Daar wij je dan zo'n eind voor.

  3. Haha, ze kijken ook zo blij! Mijn kinderen ook hoor, die beginnen al van kleur te vreschieten als ik zeg dat ik Iets Leuks wil gaan doen... dan hebben ze opeens heel dringend iest te doen! :-)

  4. Aah leuk! Zo'n ezelrit staat ook op mijn bucketlist... temeer omdat wij een ezelboerderij om de hoe hebben. Ik kom er vaak, maar zo'n rit deden wij nog nooit. Trouwens iets heel eenvoudigs kan al 'leuk' zijn voor kids. Een ritje in de trein of bus bijvoorbeeld. Naar de IKEA gaan (echt waar die blagen van mij vinden dat al geweldig.)

    • De ezel die wij hadden was wel een ramp Roelina. Hij wilde helemaal niet lopen, en mijn man was aan het eind echt uitgeput van het meekrijgen van de ezel.

      Dus ik zou een behulpzame ezel vragen : )

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>