Reacties

Makkelijk schaaltjes en borden afdekken met afdekhoesjes — 11 reacties

  1. In een kommetje/schaaltje met een schoteltje erop of in glazen bewaarbakjes met plastic deksel. Of in een grote glazen pot (van de honing).

  2. Ik gebruik zelden plastiek folie om iets af te dekken : extra vervuiling en bovendien moeten die plastiekjes na gebruik in de vuilbak. Hoe minder er in de vuilbak vliegt, hoe minder we moeten betalen voor de huisvuilophaling.
    Ik heb een stuk of 6 stenen schoteltjes in 2 verschillende formaten met een glazen deksel. Ideaal om een maaltijd of voeding die in de koelkast moet bewaard worden voor later gebruik in te bewaren. Enkel als ik iets moet bewaren wat een scherpe geur in de koelkast kan geven (bv spaghettisaus met pepertjes,paprika, look of gestoofde prei) gebruik ik ofwel goed afsluitende tupperwaredozen of één van mijn stenen potjes waarover ik dan extra een velletje vershoudfolie span.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder