Ludieke acties...

verjaardag pop in tuin

Een verjaardag wil nog wel eens aanleiding zijn voor buurt of vrienden om spandoeken in de tuin van de jarige te hangen of andere ludieke acties te doen. Tijdens het hardlopen kwam ik deze onfortuinlijke ziel tegen. Hij ziet eruit alsof hij zojuist heel slecht nieuws heeft gehad. Bij deze pop verwachtte ik minstens een 50ste verjaardag, maar het blijkt om iemand van 25 te gaan.

Ik weet nu al wat ik voor mijn 50ste verjaardag wil: geen maffe poppen of spandoeken in mijn tuin...

Similar Posts

23 Comments

 1. Je kinderen hebben vast wel een zeer beschamende foto van jou. Kunnen ze op posterformaat laten afdrukken en aan het raam hangen of in de krant zetten!!!!!!😂😂😂😂😂 Gaan we bij mijn schoonzusje doen dit jaar ze wordt 50. De pop heeft ze al gehad toen ze 40 werd, met een bordje erbij: " oeps 10 jaar te vroeg".

 2. Vreselijk! Wat ‘n lelijk ding!
  Wij kwamen kort voor mijn 50ste verjaardag in het dorp wonen. De buurvrouw vertelde me dat de buurt altijd een Sara in de tuin zet als een vrouw 50 wordt. Ik heb meteen gezegd dat ik dat beslist niet wilde en gelukkig is het ook niet gebeurd. Ik vind het zo lelijk! De opblaasbare babies, ooievaars, bruidsparen en Abraham en Sara’s zouden verboden moeten worden,

 3. haha ja inderdaad Thea, die dingen zouden ze moeten verbieden!!
  Ik ben er met mijn verjaardag meestal niet. Vier het lekker elders. Gelukkig geen vrienden die mij hiermee kunnen plagen :)

 4. Ik had een Sara thuis en een Sara op mijn werk toen ik 50 werd. Ik kon dat wel waarderen en ik was ook altijd heel erg enthousiast met versieringen en liedjes verzinnen als het om verjaardagen van anderen ging. Sinds twee jaar laat ik dat aan anderen over, maar ik ga wel naar verjaardagen en feestjes toe en als het niet goed voelt, dan ga ik weg, maar dan heb ik me toch even laten zien.

 5. Zo niet leuk.... Ik zie er de humor niet van in. Gelukkig vier ik nooit mijn verjaardag, dus mensen zullen ook wel begrijpen dat ik het dan ook niet vier.

  love as Always
  Di Mario

 6. Mijn ouders kregen met 50 jaar ook beide een pop in de tuin. Ik kreeg toen ik 25 werd wel een halve sarah in koek vorm, heerlijk. Hier doen ze niet aan poppen of versiering als le 20 wordt en gelukkig maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.