Huisvlijt Linkparty week 44 van 2021 alweer

Huisvlijt linkparty

Afgelopen week was voor mij de week van de hoge temperaturen en de eveneens hoge, aantallen besmettingen met corona. Bovendien kregen we hier thuis met z’n allen een verkoudheidsvirus, met loopneuzen, tranende ogen, hoesten, keelpijn en alles wat daar zoal bijhoort.

Ziek zijn is eigenlijk best gezellig

Nadat ik eerst nog probeerde het onheil af te wenden met Echinaforce, vitamine C en Zink tabletten, bleek dat als snel een verloren zaak.

En toen ik me daar bij neerlegde was dat ziek zijn eigenlijk zo gek nog niet!

Ik heb de hele donderdag noodgedwongen op de bank in de woonkamer gelegen met een tissuedoos als mijn nieuwe beste vriend. En dat was eigenlijk erg gezellig. Het had wel iets knus, zo met z’n allen opgesloten in huis. Ook al scheen buiten treiterig de stralende zon.

Bovendien moest ik al een tijdje het boek Is het al zeven uur? lezen om te bespreken, dus dat heb ik die dag gedaan. Zo rustte ik uit, en deed ik tóch nog iets nuttigs ook.

Ik meen in deze ervaring een wijze les te zien: ik mag mezelf best wat meer rust gunnen!

Goed, en dan nu over naar de wekelijkse Huisvlijt Linkparty.

De populairste blogpost van vorige week

De meeste kliks deze week kreeg de post Na de onrust van het blog Door de ogen van Jeanet:

door de ogen van jeanet

  • Op nummer 2 staat de post: Niet iedereen wil meedoen aan de Ratrace van Het Moederfront.
  • Op nummer 3 staat de post Met de nachttrein naar Wenen van Hippe Shops

Ben je nieuwsgierig naar deze blogposts? Je vindt ze in de linkparty van vorige week.

Linkparty week 44 van 2021

Klik op de blauwe knop met de tekst Add Link en voeg de blogpost toe die je wilt delen! Let op: plaats de link naar je blogpost, niet de algemene link naar je blog, want dan kun je niet kans maken op de nummer 1 plek.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Wat was het meest opvallend voor jou in de afgelopen week?

Similar Posts

2 Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.