Tea Topic: Bij welk liedje kun je niet stil blijven zitten?

tea topic

Het Tea Topic van deze winters koude woensdag is de vraag:

'Bij welk liedje kun je niet stil blijven zitten?'

Ah, de kracht van liedjes! Ze kunnen emotioneren, lang verborgen herinneringen zichtbaar maken en je in beweging brengen!

Ik maak er graag gebruik van tijdens mijn dagelijkse hardlooprondjes. Liedjes waarbij ik niet stil kan blijven zitten helpen enorm als ik zin heb om te stoppen met hardlopen : )

Bij welk liedje kun je niet stil blijven zitten

Mijn belangrijkste liedje in dit dit verband is Is this the road to Amarillo van Tonie Christie. Soms, als ik zeker weet dat niemand kijkt, maar ik er zelfs een pompende Lee Towers beweging bij met mijn arm....

Huisvlijt Linkparty reminder

Deel hieronder jouw blogpost en ontdek leuke nieuwe blogs.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Bij welk liedje kun jij niet stil blijven zitten?

Similar Posts

8 Comments

  1. Het nummer wat je noemt is ook zo’n partynummer inderdaad.

    Ik wordt altijd heel blij van Jamaicaanse ska (m’n vrouw is weg en de kat is dood als tekst en dan heel vrolijke muziek eronder) en van de skanummers van Doe maar.

  2. Leuke vraag. Volgens mij kan ik bij geen één liedje stil blijven zitten. Er tikt altijd wel iets mee met de maat: een hand, een voet, een vinger, enz.

  3. Er zijn er wel een paar waar ik niet stil kan bij blijven zitten. Tina turner met nutbush city. Of Cher doet het ook altijd goed. Goede muziek vraagt toch om een dansje of niet?

  4. Meestal blijf ik gewoon zitten als ik naar muziek luister, maar sommige rocknummers zoals van Kiss, motorhead of AC/DC zorgen er voor dat deze stijve hark begint te bewegen, ook al is het slechts met mijn armen of voeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.