Leuk fietsmandje

fietsmandje

Moet je kijken wat een leuk fietsmandje ik vanochtend tegenkwam op andermans fiets! Met bloemetjes en lekker fleurig. Eigenlijk is het misschien meer een fietskrat.

Ik keek er met lede ogen naar. Want bij dit vrolijke mandje steekt mijn zwarte fietsmand, die bovendien scheef met tie wraps aan mijn stuur hangt, wel erg schamel af…

Wat voor type fietsmand heb jij?

Similar Posts

20 Comments

  1. Oh, dat is inderdaad handig Mama Lifestyle. Zo heb je altijd je mandje bij je. Zelf kan ik niet zo’n mandje op mijn fiets, want dan zit mijn fietslamp in de weg.

  1. Rieten manden vind ik ook altijd erg mooi. Die hebben een natuurlijke, romantische look. Helaas kan ik die ook al niet vanwege die stomme fietslamp.

 1. Ik heb geen fietsmand wel aan de zijkant twee fietstassen maar die zien er niet meer mooi uit maar aangezien ik bijna nooit meer fiets koop ik er geen nieuwe.

 2. Mijn fietsmand is de meest standaard die er is. Zo’niet zwarte meralen, dwz gevlochten metaal.
  Als ik boodschappen doe móet het erin passen. Remt mijn aanbiedingen-aankoop-lust. Mand gaat mee winkel in als boodschappen mand. Werkt wel.

 3. Ik vind die gekleurde mand van de foto echt een mand die bij je past.
  Doe eens gek, verwen jezelf met een leuke fietsmand! (zoek maar op mybasket fietsmand,dan vind je ze wel)

  Groet,Greet

 4. Ik had deze eerst ook, maar vond hem bij nader inzien niet erg praktisch. Er kan weinig in en de hengels zaten niet goed om mijn stuur. Nu doet hij dienst als aardappel en uien bak.

 5. Ik heb er geen, maar deze is inderdaad vrolijk zeg! Ik ben op zoek naar een mandje, waarin ik mijn hondje kan vervoeren. Heerlijk mijn frumpie mee op de fiets!

  1. Ik heb geen idee of een gewone mand volstaat. Maar ik zou er gewoon voor gaan, als ik een mooie of fleurige zou vinden. Het is te trainen denk ik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.