Leestip: Thriller van Suzanna Hazenberg

Suzanne Hazenberg

Ben je nog op zoek naar een makkelijk leesbaar maar boeiend boek? En houd je van psychologische thrillers? Dan kan ik het boek Thriller van Suzanna Hazenberg aanraden.

Lees nu mijn review van dit boek op mijn boekenblog.

Reacties op Leestip: Thriller van Suzanna Hazenberg

  1. Je recensie heb ik gelezen en ik ben erg blij. Leuk dat er toch nog een Nederlandse auteur is die zo kan schrijven, maar helaas had ik nog niet eerder van haar gehoord. Het boek staat op het lijstje ­čÖé

  2. Oh, ben benieuwd van je ervan vond. Ik heb ÔÇśm ook gelezen en mijn recensie opgezocht. Ik heb ÔÇśm drie sterren gegeven. Aardig leesvoer maar niet spectaculair. Ik kan het me het verhaal ook niet herinneren.

Laat een reactie achter

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.