Reacties

Laten je Gerbera's hun kopjes hangen? Geef ze een 2e leven! — 13 reacties

  1. Wat lief van je man :)
    Wellicht doe je dit al, maar twee tips van een mede gerbera-liefhebber:
    Zorg dat de vaas heel schoon is, dus geen kalkaanslag of waas van de vorige bloemen. Gerbera's zijn daar gevoelig voor. Zelf heb ik zo'n groen schuursponsje die we alleen voor vazen gebruiken.
    En doe een drupje chloor in het water. Dan krijgen bacteriën geen kans :)

  2. Ik geef en koop tegenwoordig geen bloemen meer, maar koop bloeiende planten, die gaan veeeeel langer mee en vaak kun je ze in de tuin ook nog een tweede leven geven of er stekjes van halen. Mijn dochter werd bijvoorbeeld veel blijer van 2 mooie orchideeën die veel goedkoper waren dan de bos bloemen die ik in eerste instantie voor haar wilde kopen,en ik kocht voor mezelf bij de Jumbo een potroos voor 3 euro en deze week in de bonus bij de Appie 4 potchrysanten voor 10 euro.

  3. Gerbera's zijn niet altijd gemakkelijke bloemen .Maar een heel klein laagje water hebben ze nodig ,veel mensen zetten ze 9in teveel water .En een goede bloemist wikkelt een ijzerdraadje om de steel .kan je zelf ook doen .Kost iets meer tijd maar is het behoud van je Gerbera's

  4. Lief zeg! En een tweede leven is altijd goed... kan je er nog weer wat langer van genieten. Bij ons gaan ze vaak als we ze net kopen al kort in kleine en smalle vaasjes, gewoon omdat het leuk is.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder