Land of water in de zomervakantie

land of waterGesponsorde post

Heerlijk. Een fijne zomervakantie met heel veel zon, zee en strand. En af en toe een mooie excursie naar een historische plaats of een boottour langs de groene eilandjes voor de kust. Of doen we nog eens een mooie Europese stad? Moeten we kiezen voor land of water, of kunnen we een combinatie van die twee samenstellen? Op Groupon.nl krijgt u eenvoudig alle mogelijkheden goed op een rij en kunt u uw keuze eenvoudig boeken. Want welke bestemming u ook kiest; uw vakantie moet wel alles bevatten om die voor u tot een groot succes te maken.

De Europese steden

Er voor een weekje of voor een lang weekend tussen uit? Effe ontspannen en de accu weer opladen. Dan is een stedentrip naar een van de vele prachtige Europese steden een goede beslissing. De meest populaire steden zijn Barcelona, Rome, Parijs en Londen. Maar ook Budapest, Berlijn en Wenen zullen u zeker kunnen bekoren. Een gezellig hotelletje in het centrum van de stad, de stad bekijken en genieten van een lekker hapje en een drankje. Dan is het leven zo slecht nog niet. Kijk via internet naar ticketaanbiedingen. U ziet dan altijd wel een aantrekkelijk ruim aanbod en na uw keuze kunt u makkelijk uw boeking afwerken.Of liever het water op

Lekker voordelig met de boot naar Engeland of Schotland voor een dagje winkelen in en flaneren door zo’n typische Britse stad. Of gaat je voorkeur meer uit naar een wat langere cruise langs de Engelse eilanden of de prachtige Noorse fjorden. Let dan ook op de ticket aanbiedingen met aantrekkelijke seizoensaanbiedingen en last minutes. Echt avontuurlijk, en toch perfect verzorgd, is een langere zeiltocht langs de Griekse eilanden. De kapitein en zijn bemanning zorgen dat het u aan niets ontbreekt. En als u zelf ook de handen uit de mouwen wilt steken en actief mee wilt zeilen, dan bent u ook daarmee van harte welkom.

Combineren van land en water 


Elk jaar geven nog steeds heel veel mensen er de voorkeur aan om land en water tot een fantastische zomervakantie te combineren. Lekker naar Spanje, Italië, Griekenland of Turkije. Veel zonzekerheid, heerlijke watertemperaturen, schitterende witte zandstranden en natuurlijk voor de avond en nacht genieten in de steden die er helemaal op ingericht zijn om de toeristen 24 uur per dag uitgebreid te laten genieten.

Similar Posts

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.