Reacties

Kunert Chinchillan 20: product review — 13 reacties

 1. Kijk, dat is nu eens een handige review, ik trek panty's bijna altijd de eerste minuut al kapot en anders zorgen kinderen of katten er wel voor dat ie aan het einde van de dag de kliko in kan.

  Van het merk Cette heb ik wel heel fijne kousen die gek genoeg veel langer heel blijven dan de gemiddelde panty. Maar ja, kousen zijn weer niet practisch voor overdag.

  • Fijn dat de review behulpzaam is Valhalla! Ik draag wel eens van die stay-up kousen van de Hema van 70 denier, maar die zakken steeds maar af!

   Net als jij trek ik panty's bijna meteen kapot, maar dat was bij deze dus warempel niet het geval!

  • Draag ook die stay-up gevallen altijd met een jarretelgordel, bij mij zakken ze ook altijd naar beneden. Best genant als je je kousen omhoog moet gaan staan hijsen en publique :)

 2. Het ligt eraan, op volgorde van warmte: niets - panty - dikke panty - maillot - legging - broek. Stay-ups heb ik ook, maar die draag ik niet zo vaak, omdat die heel vaak naar beneden zakken óf ik bij het optrekken de rand van de panty trek. Zonde, want het zijn best dure dingen.

 3. Ik heb een grote maat en ook nog eens hele lange benen waardoor ik altijd twee maten groter moet kopen dan mijn confectiemaat.
  En die zijn bijna niet te krijgen en niet te betalen.

  Leggings in mijn maat zijn vrijwel altijd te kort.
  Ik kocht er één die wel goeed was en bleef bij Hans textiel op de laatste dag dat die open was en heb dus spijt als haren op mijn hoofd dat ik toen niet meer meegenomen heb.
  Want daarna ben ik die lange nergens meer tegen gekomen.

  Ik draag dus swinters helaas zelden een jurk, maar als ik een panty draag, dan trek ik daaroverheen een wielrenbroekje aan, dan zakt de boel niet af.
  Sloggy met pijpjes werkt net zo goed, maar die hebben mijn maat niet

 4. Ik draag alleen maar leggings, zomer en winter :-)
  En als het heel koud is, twee leggings over elkaar. Of een legging met daarover een lange broek.
  En als het heel warm is, te warm voor een rok met een legging, een korte broek. Maar goed, ik weet dat jij driekwartleggings niet mooi vindt, dus laat maar ;-)

  • Hoi Maggie, ik heb geen problemen met driekwart leggings hoor. Soms draag ik er wel eens eentje onder een lange rok, als het nog net te koud is om blote benen te hebben. Als een soort compromis.

   Wel ben ik geen fan van wítte driekwart leggings onder een jurkje!

 5. Ik ben echt een broekenvrouw. Heb ook nog spataderbenen in combinatie met maatje 38, dus alleen als ik een spataderbehandeling moet ondergaan (1 keer per jaar) komen er (steun)kousen om mijn benen. En zelfs dan heb ik nog moeite om de door de vaatarts voorgeschreven steunkousenperiode vol te houden, krijg een schrale huid en wondjes op de huid van die steunkousen.
  Vroeger moest ik vanwege de geloofsovertuiging van mijn familie nogal eens rokken en jurken aan, en toen al leefde ik op voet van oorlog met panty's. Dat gevoel van 'ik heb een panty aan' wat jij beschrijft ken ik helemaal. Of je benen in een harnas zitten. Ik haatte onderjurken trouwens ook..

 6. Ik heb inderdaad ook nog nooit een complimentje gekregen over mijn thermo ondergoed ;-) Ik draag altijd panty's, thermo kleding of leggings onder mijn broeken, ben een reuze koukleum (raar woord als je het schrijft zeg (-: )
  Mocht het weer wat warmer worden en ik aan 1 panty voldoende heb, zal ik zeker deze eens uit gaan proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder