Reacties

Geen verzendkosten bij Bonprix tot 17 mei + mondkapjes — 15 reacties

 1. ik heb er zelf gemaakt
  op mijn werk lagen er leuke
  ik krijg er per dag eentje op mijn werk en mijn zoon ook
  van de gemeente hebben we er ook allemaal eentje gekregen en ik een paar extra omdat ik op een rvt -cornona-werk
  maar als je moet werken en je moet dat de hele tijd aan hebt, ben je blij dat je naar huis mag
  -€en @->- voor jou.

 2. Ik heb ook bonprix. Thanks. Ik heb net besteld. Heel goed van jou. Dinsdag heb ik in huis. Gratis verzending ook nog. Deze zijn leuk om te dragen. Alleen als ik eruit gaat. Zie wel waarom op onze blogje.... Fijn weekend.

 3. Er staat een tekst bij die ik een beetje vreemd vind, het is toch de bedoeling dat je anderen beschermd door een mondkapje te dragen..?

  "Onze mondkapjes zijn geen medische producten & beschermen jou en anderen niet tegen een overdracht van SARS-CoV-2. Ze dragen eerder bij tot solidaire social distancing."

 4. Ik heb vandaag toevallig een pakje van tien gekocht bij de Dekamarkt. Kostte € 9,95. Ik verwacht ze niet nodig te hebben omdat ik thuis werk of met de auto naar kantoor ga, maar inderdaad handig om in huis te hebben. Ik vind het overigens ronduit schandalig dat die krengen zo duur zijn. Echt schandalig! Je zult maar alleenstaande moeder zijn met twee kinderen en met het OV moeten elke dag. Grrrr!

 5. Ik ben dus heel eigenwijs en heb geen mondkapjes in huis. Maar ja, ik ga nooit met het openbaar vervoer en voor nu lijkt het erop dat ik er dus geen nodig heb. (En ja, ik vind het ook een verstikkend idee, zo'n ding, dus als het niet hoeft, ga ik er geen aanschaffen.)

 6. Mondkapjes begin ik niet aan.
  Zeker als er bij staat dat ze mij en anderen niet beschermen.
  Mogelijk houden mensen meer afstand als je er eentje draagt.
  Als dat is wat je wilt bereiken zijn ze niet verkeerd.
  Mijn zus heeft bij iemand anders van dat soort kapjes gekocht. Als je brildrager bent beslaan je glazen wel. Je kunt er nl niet doorheen ademen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder