Geen verzendkosten bij Bonprix tot 17 mei + mondkapjes

kortingscode BonprixVal je net als ik regelmatig voor de charmes van de kleding bij Bonprix? Dan heb ik een tip voor je: als je op deze link of bovenstaand plaatje klikt, hoef je tijdelijk geen verzendkosten te betalen.

Deze actie loopt t/m 17 mei.

Ik heb de link natuurlijk eerst getest!

Ik heb natuurlijk eerst even getest of het echt wel werkt. En hij doet het! Als je op de link klikt, dan wordt automatisch de korting geactiveerd. Bij het afrekenen klik je op ‘verzilveren’ en dan vervallen de verzendkosten.

Kijk maar:

Screen Shot 2020 05 16 at 11.04.35

 

Ze hebben nu ook monddoekjes bij Bonprix

Tot mijn verrassing verkopen ze nu ook monddoekjes bij Bonprix! Het is een setje van 5 stuks voor 14,95. Dat komt neer op 2,99 per stuk. Ter vergelijking: bij de Hema betaal je voor een doos met 50 wegwerp monddoekjes 50,-. Dan vind ik dit beter.

Screen Shot 2020 05 16 at 11.08.41

Ik kocht een setje, omdat het me handig lijkt om in huis te hebben. Mijn man en dochter reizen normaliter altijd met de trein naar werk en studie. Ik verwacht dat dit vanaf september weer begint, dus dan hebben ze in ieder geval vast zo’n monddoekje.

De links op een rijtje

 • Hier de link voor de gratis bezorging. Je kunt hem meerdere keren gebruiken. Nadat ik eerst 3 bh’s had gekocht met de kortingscode, bedacht ik vervolgens dat ik die mondkapjes toch ook wel wil proberen. Ik heb op de link geklikt, en kon opnieuw de kortingscode voor gratis verzending verzilveren.
 • En hier een link naar de mondkapjes.

Heb jij mondkapjes in huis?

Lees ook Mondkapjes Action! en mijn Bonprix shoplog.

Deze post bevat affiliate links. Als ik een handige tip heb voor jullie, en er is een affiliate programma voor, dan plak ik die erachter. Dit kost jullie verder niets, maar het helpt bij om financieel bij te dragen aan ons gezin.

Similar Posts

15 Comments

 1. ik heb er zelf gemaakt
  op mijn werk lagen er leuke
  ik krijg er per dag eentje op mijn werk en mijn zoon ook
  van de gemeente hebben we er ook allemaal eentje gekregen en ik een paar extra omdat ik op een rvt -cornona-werk
  maar als je moet werken en je moet dat de hele tijd aan hebt, ben je blij dat je naar huis mag
  -€en @->- voor jou.

 2. Ik heb ook bonprix. Thanks. Ik heb net besteld. Heel goed van jou. Dinsdag heb ik in huis. Gratis verzending ook nog. Deze zijn leuk om te dragen. Alleen als ik eruit gaat. Zie wel waarom op onze blogje…. Fijn weekend.

 3. Er staat een tekst bij die ik een beetje vreemd vind, het is toch de bedoeling dat je anderen beschermd door een mondkapje te dragen..?

  “Onze mondkapjes zijn geen medische producten & beschermen jou en anderen niet tegen een overdracht van SARS-CoV-2. Ze dragen eerder bij tot solidaire social distancing.”

 4. Ik heb vandaag toevallig een pakje van tien gekocht bij de Dekamarkt. Kostte € 9,95. Ik verwacht ze niet nodig te hebben omdat ik thuis werk of met de auto naar kantoor ga, maar inderdaad handig om in huis te hebben. Ik vind het overigens ronduit schandalig dat die krengen zo duur zijn. Echt schandalig! Je zult maar alleenstaande moeder zijn met twee kinderen en met het OV moeten elke dag. Grrrr!

 5. Ik ben dus heel eigenwijs en heb geen mondkapjes in huis. Maar ja, ik ga nooit met het openbaar vervoer en voor nu lijkt het erop dat ik er dus geen nodig heb. (En ja, ik vind het ook een verstikkend idee, zo’n ding, dus als het niet hoeft, ga ik er geen aanschaffen.)

 6. Mondkapjes begin ik niet aan.
  Zeker als er bij staat dat ze mij en anderen niet beschermen.
  Mogelijk houden mensen meer afstand als je er eentje draagt.
  Als dat is wat je wilt bereiken zijn ze niet verkeerd.
  Mijn zus heeft bij iemand anders van dat soort kapjes gekocht. Als je brildrager bent beslaan je glazen wel. Je kunt er nl niet doorheen ademen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.