Koopdrang…

Mijn neef Henk heeft een nieuwe keuken laten installeren. Ik houd van make-overs en nieuwe keukens, dus gingen we een kijkje nemen. Het was een prachtige keuken geworden. Maar het allermooiste vond ik toch wel zijn koffiezetapparaat, dat ik meteen herkende als een Douwe Egberts koffiezetapparaat.

Het is een apparaat dat ik al langer mooi vind. En doordat ik het daar in de keuken van neef Henk zag staan werd het verlangen naar zo’n mooi koffiezetapparaat weer wakker. Kijk, dit is ‘m:

koffiezetapparaat

Ooooh, ze hebben hem ook in het roze!

Het DE koffiezetapparaat liet me niet meer los, en eenmaal thuis besloot ik eens te kijken wat hij moet kosten. Bovenstaand model blijkt 169,- te kosten. Terwijl ik naar de prijzen zocht, kwam ik vervolgens dit koffiezetapparaat tegen in de kleur roze! Toen werd ik pas echt helemaal verliefd. Kijk:

koffiezetapparaat

Is hij niet prachtig? Ik houd van het model, ik houd van de kleur en ik houd van de eenvoud van dit koffiezetapparaat. Geen ingewikkeld gedoe, gewoon een aan en uit knop. Gezien mijn haat voor gebruiksaanwijzingen is dit echt het perfecte apparaat voor mij. Maar hij kost maar liefst 189,-. Ik betaal dus gewoonweg 20,- meer voor de kleur roze…

Volgende stop: marktplaats en de kringloop

Hoewel ik heel veel zin had om hem gewoon meteen online te kopen, hield ik me in vanwege de prijs. Ik besloot verstandig te zijn en eerst eens op marktplaats te zoeken naar dit koffiezetapparaat. Daar werden er best een paar aangeboden voor rond de 40,-. Maar dat waren dan weer echt oudere modellen. Op zich vind ik dat leuk, maar ik vraag me af of ze dan nog wel goed werken. Bij de kringloop hadden ze er geen eentje staan helaas.

Redenen waarom ik dat roze koffiezetapparaat best mag kopen

 • Mijn huidige koffiezetapparaat heb ik al ruim 20 jaar.
 • Hij is zo mooi.
 • Ik heb heel hard gewerkt de laatste tijd.
 • Ik koop niet vaak iets nieuws.

Alleen die vervelende prijs van 189,- zit me zo in de weg.

Mijn volgende stap is dat ik eens ga overleggen met mijn man. Kijken wat hij er van vindt.

Heb jij wel eens dat je iets heel graag wilt kopen, maar het eigenlijk te duur vindt? En wat doe je dan?

57 Comments

 1. marjolein
 2. Anke
 3. Lisa
 4. VeggieMo
 5. Greetje54
  • Floris
 6. Truus
 7. "Hanneke"
 8. Jet
 9. Sylvia
 10. Polly
 11. Adrienne
 12. Yoyo
 13. Jet
 14. Els
  • Anke
 15. Ellis
 16. Jet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Refresh