Reacties

Kom mee naar buiten allemaaaaal! — 17 reacties

 1. We hebben wat in de tuin gewerkt, de schuur uitgemest en een stukje gewandeld... het was heerlijk...
  Fijne zondag verder nog,
  Liefs,
  Mirjam

 2. Hier is het ook al zo heerlijk :-)
  Manlief en ik hebben vanmiddag gewandeld en vanavond gaan we weer. Ik zal het eten wat eerder opzetten dan anders zodat we nog in het licht kunnen lopen.
  Ik belde net met mijn ouders in Friesland. Zij vonden het koud, vooral de wind. En je zag nauwelijks mensen buiten. Ik blijf me verbazen over het klimaatverschil in Nederland :-)
  En gelukkig zit ik in een warmer gedeelte :-)
  Geweldige foto van jou in lentesfeer!

 3. had net mijn eerste afspraakje met iemand die ik via internet heb leren kennen en daar was het het perfekte weer voor, hadden op een terrasje in de stad afgesproken en hebben lekker een hele tijd zitten kletsen en toen samen een stukje gewandeld in het stadspark met als afsluiting een lekker ijsje. was wat mij betreft voor herhaling vatbaar en volgens mij dacht hij er net zo over. was het tegengevallen dan hadden we in ieder geval een middag lekker buiten in de zon doorgebracht.

 4. Vanmorgen heerlijk een uur geskeelerd en mijn vriend is weer aan de slag gegaan aan de schuur. Heerlijk dat lenteweer. Dat er nog maar heel veel van zulke dagen mogen komen.

 5. Ik heb wat gezaaid (radijsjes en spinazie), met de jongste in de tuin gespeeld, gewandeld met de honden en tussendoor met het gezicht naar 't zonnetje genoten van m'n boek :) Ik hou enorm van alle seizoenen, behalve de zomer : die is me veels te warm!

 6. Als ik thuis was geweest, had ik dat ook zeker wel gedaan! Nu zaten we het weekend in het Harz en hebben we daar heerlijk zitten genieten van zowel de omgeving als van onze eerste terrasje van dit jaar!

 7. Wat heerlijk he!! Echt genieten dat het voorjaar er weer is!!

  Wij hebben heel veel ruimte om het huis, we zijn dan ook blij dat we lekker naar buiten kunnen
  en in de tuin bezig kunnen zijn, echt genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder