Kleurrijk kleuren giveaway!

kleurrijk

Het boek Kleurrijk is een combinatie van kleuren voor volwassenen en Nederlandse poëzie. Er zitten 32 kleurplaten in  Kleurrijk, en elke kleurplaat gaat vergezeld van een gedicht.

Ik mag een exemplaar weggeven!

Kleurrijk door Mayra Blömer

Het boek Kleurrijk is gemaakt door Mayra Blömer. Mayra was als kind al bezig met de beeldende kunst. Op de Vrije School kreeg ze hiervoor veel ruimte. Na een studie in de richting van de biologie haalt ze nu haar inspiratie voor haar kunst uit reizen en de natuur.

Mijn favoriet uit Kleurrijk

Mayra heeft zich voor de kleurplaten laten inspireren door de natuur en kunst uit verschillende culturen. De Nederlandse gedichten zijn speciaal voor Kleurrijk geschreven. Hieronder mijn favoriete gedicht, waar ik om moest grinniken.

‘Ik had me opgegeven

voor de cursus camoufleren

Ik moest me ergens melden

bij een paar hoge heren

We zijn enthousiast begonnen

met een groepje van tien man

De groep die werd steeds kleiner

Ik begreep er weinig van

Dus vroeg ik de cursusleidster

waar iedereen toch was

Degenen die je mist zei hij

dat zijn de beste van de klas’

(Carla Verbeek)

Kans maken op dit mooie kleurboek?

Houd jij van kleuren voor volwassenen en zou je dit boek graag willen hebben? Laat dan een comment achter. Uit alle comments kies ik op vrijdag 4 november een gelukkige winnaar!

Vind je het gedicht ook niet grappig?!

Similar Posts

38 Comments

 1. Wat een leuk gedicht inderdaad :-)
  Ps: je hoeft me niet mee te tellen voor de give away. Het lijkt me een heel leuk kleurboek en ik hou van kleuren, maar ik weet dat er in de praktijk niets van terecht komt.

 2. Gedichten spaar ik al heel lang en zeker als het ook nog eens mooie “kleuren” en “tonen” heeft. Graag doe ik mee met deze weggeefactie. Dan zal ik het aan iemand geven die dit op dit moment heel hard kan gebruiken om weer wat kleur in het leven te krijgen. Groet. Tineke.

 3. Een aantal deelnemers van het ontmoetingscentrum waar ik werk vinden het heel fijn om te kleuren .
  Dus ik doe heel graag voor hun mee.

 4. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Mijn dochter pakt graag een kleurboek om even te ontspannen tijdens haar VWO studie, ik zou haar wel graag verrassen met dit mooie kleurboek

 5. Grappig gedicht. Is het opzettelijk dat de cursusleidster een hij wordt of zit er een schrijffout in? Ik doe niet mee want dan is de kans groter dat het boek bij iemand komt die er plezier aan heeft.

 6. Heel grappig gedicht, doet me beetje denken aan de cursus van Herman Finkers “De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door” ;-)

  Kleuren werkt zo kalmerend, dus loot graag mee!

 7. Tijdens een chemokuur een aantal jaar geleden begonnen met kleuren, paar boeken vol gekleurd, heel ontspannend om te doen, de combi met gedichten lijkt me leuk, geef ik weer een slinger aan het kleuren deze winter.

 8. kleuren is ontspannen en als ik win schenk ik het aan mijn tante die in de 80 is en alleen woont kleuren bied haar veel afleiding en plezier

 9. Rust en stilte in huis, even weg van alle rumoer van deze wereld. Een glaasje wijn en dit kleurboek ……..
  voor mij de ultieme ontspanning !!!

 10. Wat een super leuke combinatie is dit , kleuren met een mooi gedichtje daarbij. Ik maak maar wat graag kans op dit mooie kleurboek voor vele fijne ontspannende uurtjes kleurplezier!!

 11. Ik bel dol op grappige gedichtjes, en kan daar erg van genieten. Kleuren heb ik lang niet gedaan, vroeger als kind deed ik het veel. Dit lijkt me een super leuk boek om te winnen. Ik maak graag kans.

 12. Wat een superleuke combinatie van gedichten en kleurplaten! Dit kleurboek zou ik dan ook graag willen winnen om te kunnen tekenen met een glimlach op mijn gezicht :-)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.