Reacties

Kleurrijk kleuren giveaway! — 38 reacties

 1. Wat een leuk gedicht inderdaad :-)
  Ps: je hoeft me niet mee te tellen voor de give away. Het lijkt me een heel leuk kleurboek en ik hou van kleuren, maar ik weet dat er in de praktijk niets van terecht komt.

 2. Gedichten spaar ik al heel lang en zeker als het ook nog eens mooie "kleuren" en "tonen" heeft. Graag doe ik mee met deze weggeefactie. Dan zal ik het aan iemand geven die dit op dit moment heel hard kan gebruiken om weer wat kleur in het leven te krijgen. Groet. Tineke.

 3. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee. Mijn dochter pakt graag een kleurboek om even te ontspannen tijdens haar VWO studie, ik zou haar wel graag verrassen met dit mooie kleurboek

 4. Grappig gedicht. Is het opzettelijk dat de cursusleidster een hij wordt of zit er een schrijffout in? Ik doe niet mee want dan is de kans groter dat het boek bij iemand komt die er plezier aan heeft.

 5. Heel grappig gedicht, doet me beetje denken aan de cursus van Herman Finkers "De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door" ;-)

  Kleuren werkt zo kalmerend, dus loot graag mee!

 6. Tijdens een chemokuur een aantal jaar geleden begonnen met kleuren, paar boeken vol gekleurd, heel ontspannend om te doen, de combi met gedichten lijkt me leuk, geef ik weer een slinger aan het kleuren deze winter.

 7. kleuren is ontspannen en als ik win schenk ik het aan mijn tante die in de 80 is en alleen woont kleuren bied haar veel afleiding en plezier

 8. Rust en stilte in huis, even weg van alle rumoer van deze wereld. Een glaasje wijn en dit kleurboek ........
  voor mij de ultieme ontspanning !!!

 9. Wat een super leuke combinatie is dit , kleuren met een mooi gedichtje daarbij. Ik maak maar wat graag kans op dit mooie kleurboek voor vele fijne ontspannende uurtjes kleurplezier!!

 10. Ik bel dol op grappige gedichtjes, en kan daar erg van genieten. Kleuren heb ik lang niet gedaan, vroeger als kind deed ik het veel. Dit lijkt me een super leuk boek om te winnen. Ik maak graag kans.

 11. Wat een superleuke combinatie van gedichten en kleurplaten! Dit kleurboek zou ik dan ook graag willen winnen om te kunnen tekenen met een glimlach op mijn gezicht :-)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>