Kledinghangers: follow-up

Door mijn post over kledinghangers besefte ik dat mijn kast er rommelig uitziet, omdat ik allemaal verschillende soorten en kleuren kledinghangers heb. Dit is heel simpel op te lossen: gewoon allemaal dezelfde kledinghangers kopen.

Ik dacht dat dit duur zou zijn, maar vanochtend zag ik op twee plekken kledinghangers voor een vriendelijke prijs. Eerst bij de Hema, en vervolgens bij de Wibra.

Hema: 7 houten hangers voor 3,50

Bij de Hema heb je een setje houten hangers in wit of bruin voor 3,50. Oftewel 50 cent per stuk. Dat vind ik niet duur. En dan hebben ze nog zo’n handige inkeping ook!

kledinghangers Screen Shot 2015-10-01 at 12.25.54

Wibra: 4 voor 1,99

Meestal is de Wibra goedkoper, maar nu is de Hema even goedkoop! En dan heb je meteen zeven stuks. De presentatie bij de Wibra is wel een stuk rommeliger dan bij de Hema!

Screen Shot 2015-10-01 at 12.26.11

Ik heb ze nog niet gekocht omdat ik met de fiets was. Maar als ik ooit besluit om mijn kast te stroomlijnen dan neem ik de witte hangers.

Welke vind jij mooier: de witte of de houtkleurige kledinghangers?

Similar Posts

26 Comments

 1. Het is niet duur inderdaad maar toch geef ik er mijn geld niet aan uit. Wie kijkt er tenslotte in mijn kast…alleen ikzelf toch… En ik stoor me niet aan de verschillende hangers… Maar als ik ze zou kopen zou ik gaan voor de witte omdat ik die dan wel mooier vind bij de kinderen in de (witte) kast. En bij mijzelf in de grenen kast zou ik de bruine nemen.

  1. Goed idee inderdaad om de kleur van de hangers aan te passen aan de kleur van je kast. Zo krijg je het meest rustige beeld. Een goede tip van je! Bedankt, ik had daar nog helemaal niet aan gedacht.

 2. Wat een goed idee!!! Erger mij elke keer als ik die verschillende hangertjes van mij
  zie ik ga gauw nr de hema Bedankt vd tip!!.

 3. Ik vind de houtkleurige het mooiste, maar smaken verschillen. Wij hebben ook allemaal dezelfde kledinghangers. Behalve dochterlief, die heeft tig verschillende soorten, maar dat wordt wel weer rechtgetrokken als ze straks wat groter is :).

  Geeft wel een heel rustig gezicht in de kast als er allemaal dezelfde kleerhangers hangen overigens….

 4. De Action heeft ook mooie kledinghangers, althans ik vind ze vooral handig. Ze zijn zwart, dun en met soort velours-achtig laagje, waardoor alle kleding, ook gladde, goed blijft hangen. En omdat ze dun zijn passen er veel op een rij, mijn ervaring is dat de houten hangers vrij veel ruimte innemen… of zou ik gewoon teveel kleding hebben?? ;)

  1. Dat is een goed punt Nienke: de dikte van de hanger bepaalt natuurlijk hoeveel je er in je kast kwijt kunt. Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht. En houten hangers nemen inderdaad wel wat meer plek in.

 5. Behalve aan de speciale broekenhangers heb ik nog nooit geld aan hangers uitgegeven. Ik vind juist verschillende makkelijk, een blouse op een dunne en een wintertrui of jasje op een dikkere krijg je ook geen rare uitstulpingen aan de mouwen.

 6. Wij hebben nu aan ons kledingrek voornamelijk houten hangers hangen, op dit moment vind ik dat mooi. Wie weet gaat het me in de toekomst tegen staan, maar dan verf ik ze wel wit of koop ik nieuwe :’)

  1. Het staat vast heel rustig Anne Sterre. En ze verven is een slimme manier om ze een nieuwe look te geven. Hoewel gezien de lage prijzen van hangers, nieuwe kopen misschien zelfs voordeliger is dan verf kopen.

 7. Ik heb het voor Sinterklaas gevraagd. Heb nu twee sets (houten) kleerhangers in mijn kast hangen. Erg fijn. Heb er alleen fijne ervaringen mee :)

 8. Ik vind de houten het mooiste, maar bij ons in de kast passen de witte beter. Helaas is het bij mij een beetje een mengelmoes.

 9. Heb jij een Xenos in de buurt? Zo ja, ga eerst daar ook eens kijken dan, die eersten met inkeping gaan niet zo goed werken namelijk, glijdt er alsnog vanaf, de inkeping is niet diep genoeg zie ik zo al…

  Die van de Wibra ogen wat klein, maar dat kan ik niet goed genoeg zien…

  X

   1. hahahahaha dat is alweer even terug hoor dat ik bij Xenos ben geweest zelf maar hier hangen ze wel standaard te hangen, met stof weet ik niet of dat altijd is maar heb het wel gezien ;-)

 10. Ik ben een tijdje geleden online eens gaan surfen. Ik vind het wel leuk als ik mijn broek en bijpassende blouse aan één kapstok kan hangen. Ik heb er toen een paar gezien die ik wel leuk vond, maar ze waren te prijzig naar mijn zin.
  Voorlopig heb ik drie soorten in de kast hangen en dat valt wel mee.

  Groetjes

 11. Ik zou zelf voor de houten gaan.. mijn eigen kast is echter een ontplofte bom qua kledinghangers (en qua kleding haha..) en ik zou zelf niet zo snel dat veranderen.. ik zie het (zoals iemand anders al eerder zei) toch alleen maar zelf haha!

 12. Toevallig heb ik pas ook veel oude plastic kledinghangers weggedaan. We hebben al mooie van de IKEA en ruim voldoende dus waarom ik de plastic nietmeerzowitte bleef gebruiken, geen idee. Houtkleur vind ik mooier! Maar het ligt er ook aan wat bij je kasten past inderdaad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.