Kerstmis vieren met dochter in China

Dankzij de wonderen der moderne techniek, kon mijn jongste dochter die 6 maanden in China is, er toch een beetje bij zijn.

skypen

Waar zijn jouw kinderen vandaag?

Similar Posts

15 Comments

 1. Hahaha ze integreert al goed zo te zien aan dat v - teken ;-)

  Mijn kinderen zijn thuis, of waar ik ook heen ga. Op dit moment gooit de man ze om de beurt op de bank, want dat is het allerleukste spelletje wat ze kunnen bedenken ????

 2. wij zitten in de buurt van Winterberg waar onze zoon momenteel stage loopt. op kerstavond was hij vrij dus toen waren we met zn allen bij elkaar.

 3. Dochter en schoonzoon waren er gisteren al, en pas over 2 dagen gaan we naar (stief)dochter en gezin.

  Met kerst lekker simpel samen.

 4. Wat leuk dat je dochter er toch een beetje bij was!
  Manlief, jongste zoon en ik zijn bijna thuis. We zijn bij mijn ouders in Friesland geweest. Oudste zoon bleef thuis. Die is helaas ziek. Ik hoop dat hij vandaag weer aan het opknappen was.

 5. Dochter en haar gezin zijn kerstfeest aan het vieren bij haar schoonouders en hun aanhang. Zoon is in zijn huis en doet het kalm aan aangezien hij op kerstavond van dienst was van 18 u tot 2 u. Collega die hem moest aflossen, was betrokken bij een ongeval (gelukkig enkel blikschade) en kon niet gaan aflossen tegen 2 u dus zoonlief heeft er de dienst van zijn collega ook maar bijgenomen tot 10 u deze morgen.....

 6. Onze kinderen en aanhang zijn traditiegetrouw bij ons kerst komen vieren. Lekker eten, leuk gezelschap en geen overload. Zo hebben we het allemaal graag. 1 van de kinderen haar partner kon er niet bijzijn, en dat was toch wel een gemis.

 7. Oh, wat zul je je dochter missen joh! Mijn zoon is bijna 4, dus die is nog niet zo uihuiserig, haha. En de baby zit voorlopig nog heerlijk in mijn buik!

 8. Mijn kids 2 jongens een van bijna 22 jr en ander 19 jr waren gelukkig allebei thuis eerste kerstdag zo dankbaar ben ik dan heerlijk vind ik dat, oudste is stuurman op een heel groot schip dus ook regelmatig ver weg en van huis. Maar blij dus dat hij deze kerst weer bij ons aan tafel zat met zijn vriendin. Fijne tweede kerstdag nog groetjes Petra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.