Reacties

Keepcup: goedkoop bij McDonalds — 31 reacties

 1. Ik kende het nog niet. Maar heb wel eens gelezen dat het steeds weer moeten afwassen van bekers net zo slecht of zelfs slechter voor het milieu is dan wegwerp bekers te gebruiken. Misschien ook iets om uit te zoeken?

 2. Dit concept kende ik nog niet. Het lijkt me handig. Medium keepup 4.95 is zeker goedkoop.Ik neem vaak mijn eigen herbruikbare flessen mee ik koop zelden drinken buiten de deur.

 3. Wat goed dat je dochter zo milieubewust is. Ik vind de beker erg mooi, maar ben het type die het dan thuis in de kast vergeet.. of spontaan even langs de mac of starbucks gaat en het dus ook niet bij me heeft :(

 4. Fijn dat je hier over schrijft, het doet me denken aan de dopper, die ik al veel jaren dagelijks gebruik.
  Ik koop vrijwel geen koffie onderweg, koop ik die, dan ga ik er bij zitten en drink hem dan uit een kopje.
  Tijdens wandeltochten neem ik regelmatig een thermosflesje mee.
  Jaren geleden hadden wij op de afdeling ook een eigen beker waar we koffie uitdronken, toen mn omdat ik drinken uit een kartonnen beker niet lekker vond.
  Mooi hoor, elke tijd heeft ook zijn eigen nieuwe dingen.

 5. Ik vind dat echt heel slim! M'n man haalt alleen nooit koffie bij de Mac want neemt altijd van thuis mee in z'n thermoflessen. Drink zelf geen koffie, maar geldt denk ik ook wel voor thee, toch?! Ideaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder