Keepcup: goedkoop bij McDonalds

keepcup mcdonalds

Mijn oudste dochter is voor de Kerst over uit Engeland. Ze leeft vrij milieubewust, en heeft daarom een speciale beker waarmee ze koffie koopt bij onder andere Starbucks en McDonalds. Die beker neemt ze mee van huis.

Dagelijks worden er enorme hoeveelheden wegwerp koffiebekertjes gebruikt. Dat is natuurlijk niet zo best voor het milieu.

Herbruikbare beker meenemen voor je drankje

De Keepcup is een populair merk op het gebied van herbruikbare koffiebekers. De gemiddelde Keepcup kost al gauw 14,-.

Maar nu kun je een medium Keepcup McDonalds kopen voor maar 4,95.

De ‘prijs’ die je daarvoor betaalt is dat het logo van McDonalds er op staat. Maar voor wie graag een Keepcup wil, en 14,- te veel vindt, is het een handige optie.

Daarom wilde ik jullie even tippen! Ik weet niet of dit landelijk is, want ik kan er op de website van McDonalds helaas niets over vinden.

Zie ook mijn post: Thermosbeker Hema.

Hoewel McDonalds duurzaam probeert over te komen is er ook een andere kant. Zie Supersize Me 2.

Gebruik jij herbruikbare of papieren bekers?

Similar Posts

31 Comments

 1. Ik kende het nog niet. Maar heb wel eens gelezen dat het steeds weer moeten afwassen van bekers net zo slecht of zelfs slechter voor het milieu is dan wegwerp bekers te gebruiken. Misschien ook iets om uit te zoeken?

 2. Dit concept kende ik nog niet. Het lijkt me handig. Medium keepup 4.95 is zeker goedkoop.Ik neem vaak mijn eigen herbruikbare flessen mee ik koop zelden drinken buiten de deur.

 3. Wat goed dat je dochter zo milieubewust is. Ik vind de beker erg mooi, maar ben het type die het dan thuis in de kast vergeet.. of spontaan even langs de mac of starbucks gaat en het dus ook niet bij me heeft :(

 4. Fijn dat je hier over schrijft, het doet me denken aan de dopper, die ik al veel jaren dagelijks gebruik.
  Ik koop vrijwel geen koffie onderweg, koop ik die, dan ga ik er bij zitten en drink hem dan uit een kopje.
  Tijdens wandeltochten neem ik regelmatig een thermosflesje mee.
  Jaren geleden hadden wij op de afdeling ook een eigen beker waar we koffie uitdronken, toen mn omdat ik drinken uit een kartonnen beker niet lekker vond.
  Mooi hoor, elke tijd heeft ook zijn eigen nieuwe dingen.

 5. Ik vind dat echt heel slim! M’n man haalt alleen nooit koffie bij de Mac want neemt altijd van thuis mee in z’n thermoflessen. Drink zelf geen koffie, maar geldt denk ik ook wel voor thee, toch?! Ideaal!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.