Kerstmis en rouw + nieuw blog over rouw

kerstmis en rouw

Wat is het toch met Kerstmis, dat die twee feestdagen zo beladen zijn?

Toegegeven, Pasen en Pinksteren kunnen er soms ook wat van, maar het is toch vooral Kerst die veel mensen bezwaart en doet verzuchten:

'Wat zal ik blij zijn als de Kerstdagen weer voorbij zijn!'

Zeker voor mensen die een dierbare zijn verloren kan Kerstmis nogal een eh... uitdaging zijn zullen we maar zeggen.

Post over Kerstmis en rouw op mijn nieuwe blog

Op mijn nieuwe blog Reis door het land van rouw heb ik een post geschreven over rouwen met Kerst. Ik ben dit nieuwe blog begonnen omdat ik heb ontdekt dat ik erg veel te zeggen heb over het verlies van mijn dochter Lucy en rouw in het algemeen.

Huis, tuin en keuken en rouw?

Omdat Huisvlijt een Huis, tuin en keukenblog is, en ik vrees dat niet iedereen daar zit te wachten op veel posts over rouw, leek het mij beter om hier een apart plekje op het internet te maken. Dus mocht je denken:

'Waarom schrijft Nicole ineens zo weinig over Lucy?'

Dat is omdat ik dit voortaan vooral zal doen op mijn blog Reis door het land van rouw. Je vindt daar alle posts die ik over Lucy heb geschreven sinds augustus 2022 en ook een aantal posts die niet eerder zijn verschenen op Huisvlijt.

Het land dat op niemands bucket list staat.

Similar Posts

11 Comments

  1. Och. Ik vind dat mooi. Eigenlijk heeft Lucy nu een eigen plekje.
    Ik had het even heel druk maar ik ben er weer en wens jullie extra veel sterkte in deze tijd. x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.