Reacties

De eerste Kerst zonder mijn vader — 17 reacties

 1. Niet het snijden doet zo'n pijn, maar het afgesneden zijn. Voor mij is het de 17e kerst zonder mijn vader en de 22e zonder mijn moeder. Het gemis blijft, al worden de scherpe randjes wat zachter in de loop der jaren. Maar wat zou ik nog graag hen om mij heen hebben. Ik wens je liefdevolle dagen toe.

 2. Zo mist eenieder wel iemand...wij schoonbroer en zus
  ♥ ´¨`•.¸¸.♫│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌♫´¨`*•.¸¸♥
  Ik – w e e t – z e k e r – d a t – i k – j o u – m e t – KERST - MIS

 3. Ja, eens, de herinnering blijft, leeft in ons hart verder (mijn tweede jaar zonder mijn vader). ik ervaar veel plotselinge momenten dat ik pijn en verdriet voel. Bitterzoet.

  Dat gedicht is echt mooi.
  Je foto ook.

 4. Deze kerst vond ik niet zo fijn zonder mijn lieve maatje en man. Samen met hem in de mooie urn heb ik deze dag doorgebracht en vandaag zal het ook zo wezen en zijn. Nee deze kerst vond ik ook niks fijn. En de dagen die komen gaan zullen voor mij ook heel anders wezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder