Katten outfit

Mijn jongste dochter zit op dansles, en vanwege carnaval ging iedereen verkleed. Mijn dochter toverde haar gewone kleding op tot deze leuke kattenoutfit!

kat carnaval

Kleding

 • truitje: C&A
 • rokje: C&A
 • Panty: Zeeman
 • Laarzen: Van Haaren
 • Kattenoortjes: eBay
 • Bordje: zelfgemaakt

Ik ben geen fan van carnaval, maar dit vind ik leuk : )

Hoe ervaar jij carnaval? En hebben ze bij jou ook vakantie? Mijn kinderen wel, maar het schijnt niet in het hele land vakantie te zijn.

33 Responses to Katten outfit

 1. Ik zit op het moment ter overwintering in Portugal in onze heerlijke villa. In altura is gisteren het carnaval losgebarsten, was erg leuk om eens mee te maken. Heel primitief gaan ze hier met hun uitdossingen om.
  Ik kom uit het westen het zegt mij hoegenaamd niet zoveel, maar hier is het toch wel enig..

  • Hier in de Achterhoek wordt carnaval wel gevierd, maar ik weet eigenlijk niet waarom. Hier is het deze week dus vakantie. Dat wil zeggen voor 2 van mijn kinderen. Mijn middelste zoon heeft pas vakantie over twee weken. Lekker handig…

 2. Wat ziet je dochter er leuk uit 🙂
  Ik heb niks met carnaval. Waar ik als kind opgroeide werd het gevierd. Op school had je in de ochtend spelletjes en in de middag kwam je verkleed op school. Tot zover vond ik het leuk, maar dat gehos en polonaise lopen is echt niks voor mij.

 3. Heel leuk, de outfit van je dochter. Slim ook, met gewone kleren een prachtig carnavalscostuum maken !
  Ik hou niet van carnaval, te druk en al dat bier… Toen mijn zoon peuter/kleuter was , vond ik het wel heel leuk om een mooi carnavalspak te verzinnen voor het carnaval op school. Piraat, beer, cowboy, hij genoot er echt van !!

 4. Leuke outfit. Zulke oortjes heeft mijn dochter van 10 ook gemaakt, volgens haar zijn het echter Ariane Grande oortjes.

  Hier ook vakantie maar ik woon dan ook dichtbij je in de buurt (L.ichtenvoorde)

  • Ah, Lichtenvoorde! Dat ken ik inderdaad wel. Dat vind ik nog een verrassend leuk dorpje. Mijn tante had vroeger een grote stoffenzaak in het centrum. Daarvoor lag zo’n enorme kei/steen. Ik weet niet of die er nog ligt?

   • Ja die grote kei ligt er zeker nog. De trots van het dorp! Leuk dat je tante hier een winkel had. Het is inderdaad een gezellig plaatsje om in te wonen. Ik woon er mijn hele leven al.

 5. Dit jaar wild eik eigenlijk voor het eerst sinds jaren weren eens naar de carnaval gaan, helaas is het er niet van gekomen. Zelf heb ik het als kind en puber altijd veelvuldig gevierd, maar dan boven de rivieren. Je dochter ziet er wel heel leuk uit.

 6. Wat ontzettend leuk die outfit van je dochter, staat haar ook heel goed.
  Bij jullie wel nog veel carnaval dan Nicole?
  Hier maar weinig, en is toch niet ver bij jullie vandaan.

 7. Super leuke outfit, ze ziet er erg leuk uit! Ik vind carnaval geweldig en heb het jaren echt gevierd, donderdag avond starten, dinsdag avond pas stoppen. Nu ik verhuisd ben is er wel het 1 en ander veranderd en gaan we nog maar 1 dag. Zaterdag en avond was onze dag voor carnaval en we hebben genoten 🙂

Leave a reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.