Reacties

K-drama raadsel — 6 reacties

  1. Ik kan geen moppen vertellen.Om toch mee te kunnen doen had ik twee moppen. Die ene, daarvan vergat ik steevast de clou en moest ik dan twee keer vertellen. Die andere is leuk van flauwheid. We noemden ze mop 1 en mop 2 en als er in de kring bekenden weer eens moppen getapt werden mocht ik ook. Ik zei dan 1 en iedereen ging lachen Nieuwkomers snapten er niks van.Als het werd uitgelegd lagen ze in een deuk. Daarna zei ik dan 2 en lachte iedereen weer.

    De flauwe mop? Als het uit een boom valt, is de kachel kapot.

    (antwoord: de kachel)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder