Jumbo aardbei dessertsaus

aardbeien dessertsausIn mijn magere yoghurt doe ik altijd graag een scheutje aardbeiensaus. Ik was altijd erg tevreden met de Tova aardbeiensaus, maar toen gingen ze die vernieuwen: hij werd duurder, er zat minder in de fles en er zaten grote brokken aardbei in.

Jumbo aardbei dessertsaus

Een paar weken geleden kwam ik bij de Jumbo een aardbeien dessertsaus tegen die qua flesje erg leek op de oorspronkelijke Tova aardbeiensaus.

Ik besloot hem te proberen.

Mijn review van de Jumbo aardbei dessertsaus vind je op mijn review blog.

Similar Posts

7 Comments

  1. Dit is zo’n makkelijke saus om zelf te maken, dat moet je echt eens proberen. Aardbeien zijn heel goedkoop nu, en anders aardbeien uit de vriezer gebruiken.Verhouding, op een pond aardbeien 125 of 150 gram geleisuiker.
    Verder prima om een alternatief te zoeken, we zijn soms zo gewend aan (dure) merken, terwijl het alternatief vaak net zo goed smaakt.

  2. Veel gezonder en vele malen lekkerder om volle yoghurt met eigengemaakte saus te eten! Echt niet zoveel werk en vooral word je beloond door de overheerlijke smaak!
    Jarenlang gemaakt, zo jammer dat ik nu geen saus meer! Alleen vers fruit door de yoghurt!
    Ik maak het nu alleen voor man en bezoek!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.