Ja, zó kan ik het ook!

R 1988194 1256978248.jpeg

Eén van de redenen dat ik zo van stijldansen houd, is dat de stappen zijn voorgeschreven. Laat je mij aan mijn lot over, dan kom ik niet veel verder dan van de ene heup in de andere zakken. Om die reden voelde ik me ook nooit op mijn gemak de zeldzame keer dat ik eens meeging naar 'de disco'.

Maar nu blijkt dat deze 'danstechniek' zo gek nog niet is : )

Dansen hoeft niet moeilijk te zijn!

Kijk maar:

Met dank aan blogger Di Mario die José noemde op zijn blog.

Houd jij van dansen? Wat is je favoriete manier van dansen?

Similar Posts

21 Comments

 1. Ik stam uit de tijd dat veel ouders het nog normaal vonden dat hun kinderen een danscursus volgden. Het hoorde bij de opvoeding. Ik ben er een van en heb er nooit geen spijt van gehad. Maar ja, waar kun je tegenwoordig nog stijldansen?

  1. Hier in de Achterhoek is in ieder geval in onze dansschool 1 keer in de maand een dansavond. Maar 'gewone' dansavonden zijn er denk ik inderdaad niet zo veel.

 2. O, hou op. Ik moest leren dansen toen ik de vervolgopleiding deed om mijn gymbevoegdheid te halen. Ik mag gym geven, maar het is maar goed dat dansen daar geen onderdeel van is;). Ik kan het echt niet, maar ik vind het prachtig om te zien. Helaas ontbreekt het mij aan alles wat lijkt op ritmegevoel, dus ik heb besloten dat het voor mij ook nooit meer wat gaat worden.

 3. Ik heb het op mijn vijftiende wel geleerd, maar ben nooit meer in een omgeving geweest waar werd gestijldansd. De jongens hadden duidelijke tegenzin en werden volgens mij door hun moeders gestuurd.
  Los dansen doe ik ook heel graag, alleen thuis met de gordijnen dicht. Ik heb een playlist met mooie nummers. Moe maar vrolijk word ik er van, het is een andere manier van muziek bele0ven dan alleen luisteren. Ik zing ook graag.

 4. Als jongere van een ris zussen leerde ik automatisch de tango, foxtrot, swingen en meer. Toen het los dansen opkwam bracht ik er niets van terecht. Nou ja, ik was toch al te oud voor de disco.☻

 5. O ja ik hou zeker van dansen.Ging vroeger ook vaak dansen met vriendinnen.Ook had ik balletles.En volksdansles.Stijldansen kan ik niet zo goed.Tegenwoordig dans ik niet zo vaak meer,vanwege knieproblemen. Mijn man houd helemaal niet van dansen,dat heb ik altijd wel jammer gevonden.

 6. Ik was zelf meer van de Trance house. Dat vond ik heerlijk. Dat hield ik ook nachten vol. Persoonlijk leuker dan Jose ;-)

  Love As Always
  Di mario

 7. Maak mij niet uit. Ik hou van dansen. lekker los en liefst op Zuid-Amerikaanse muziek, maar andere muziek mag ook hoor. Ik dans af en toe alleen in de tuin. Beetje raar, ik geef het toe maar ik rook niet.
  (ken je nog dat spotje van anti roken?)

 8. Ik houd wel van dansen maar dan bij voorkeur gekke dansjes in de woonkamer. Met mijn kind, de kat of de hond. Waarbij het kind de slappe krijgt, de kat me aan kijkt of ik gék geworden ben en de hond begint te blaffen. Ik doe iets niet goed, denk ik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.