Reacties

Is succes een keuze? — 15 reacties

  1. Het leven is inderdaad niet altijd maakbaar. Ik ga dat soort "zelfhulpboeken"ook flink uit de weg. Dom geleuter . Net zoiets als het verhaal van mensen die kanker overwonnen omdat ze zo hard tegen de ziekte gevochten hebben, áls je kanker overwint heb je er een heleboel pijn en ellende voor moeten verdragen en dát kun je dapper noemen, maar om beter te worden moet een heleboel geluk en goede artsen hebben. Maar natuurlijk een gezond lichaam heeft meer weerstand en kracht om ziektes te overwinnen , maar óf je gezond bent heb je lang niet helemaal zelf in de hand.

  2. Er zijn mensen die succes hebben in wat ze doen maar van alles mankeren omdat wat ze doen niet het geen is wat ze werkelijk zouden willen doen. Succes is niet alles. Gezondheid is dat wel.

  3. )Iedereen heeft zijn eigen maatstaven voor "succes". Naar zelfhulp boeken kijk ik nooit. De meeste zijn een kort leven beschoren. Er valt veel meer wijsheid te putten uit de klassieke Europese literatuur.

  4. Heel mooi gezegd! Ik vind het tegenwoordig erg moeilijk deze wereld.. Iedereen wilt dat je maar presteert en meer bereikt. Maar wat nou als je vind dat je genoeg hebt gepresteerd en tevreden bent met wat je nu hebt bereikt? Waaorm is dat toch niet genoeg voor deze wereld...

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ontdek meer van Huisvlijt

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder